Kahel päeval võistles Kose staadionil kokku 20 kooli lapsed, 15 suuremate koolide ja 5 väiksemate koolide arvestuses, teiste hulgas ka Kose Gümnaasiumi võistkond.

Kokkuvõttes võitsid võistluse Rakvere Reaalgümnaasiumi lapsed, Viljandi Paalalinna ja Saaremaa Ühisgümnaasiumi ees. Väiksemate koolide arvestuses olid võidukad Koeru Keskkooli lapsed, Orissaare Gümnaasiumi ja Osula PK ning Sõmerpalu PK ühisvõistkonna ees. Parima tulemuse Kose Gümnaasiumi õpilasete hulgast saavutas Kerli-Kairit Kaju, kes saavutas TV kaheksavõistluses 35 osaleja seas tubli 13. koha.

TV 10 Olümpiastarti on kaheastmeline võistlussari. Esimese astme moodustavad linnades ja maakondades korraldatavad etapid ja teise üleriigilised üksikalade etapid ning mitmevõistluse finaal. Üleriigilised etapid on nii individuaalsed kui ka võistkondlikud võistlused, kus saavad osaleda koolide võistkonnad ja linnade ning maakondade etappidel sarja normatiivi täit

nud individuaalvõistlejad. TV10 Olümpiastarti on sari, millel on oma telesaade, punktitabel, edetabel, maskott , lipp, toetajad ja fännid.

TV 10 Olümpiastarti sarjast on oma karjääri esimesed võidud ja kaotused saanud paljud tuntud sportlased: Gerd Kanter, Ksenija Balta, Mikk Pahapill, Andres Raja, Aleksander Tammert, Maris Mägi, Kaie Kand, Kaire Leibak, Liane Pintsaar, Andrus Värnik, Moonika Aava, Jaanus Uudmäe, Marek Niit, Andrei Nazarov, Indrek Kaseorg, Anu Kaljurand, Valter Külvet, jpt.

Saatesarja "ristiisa" Tõnu Tammaru, lähtudes meie kunagiste kergejõustikukuningate Aleksander Kolmpere, Heino Lipu, Uuno Palu ja Rein Auna säravast jadast, pakkus välja sobiva idee: tehapanus laste eelduste võimalikult mitmekülgsele väljatoomisele ning äratada huvi mitmevõistluse vastu.

Võistlussari kujutab endast kergejõustiku mitmevõistlust - noorematele ja vanematele poistele 9-võistlus, vanematele tüdrukutele 8-võistlus ja noorematele tüdrukutele 6-võistlus. Alad vastavad täiskasvanute mitmevõistluse omadele, olles kohandatud lastele. Tänaseks on välja kujunenud süsteem: kaks võistlust talvel sisehallides, kaks võistlust kevadel staadionidel ja suvehakul mitmevõistluse finaal.

Järgmine tõsisem võistlus Kose staadionil on juba rahvusvaheline. Nimelt toimuvad Kose staadionil 13. septembrilERGO Maailmamängud kett aheites. Võistlusest võtavad osa lisaks Eesti parimatele heitjatele väliskülalised kelle hulgas on ka loodetavasti Virgilijus Alekna ja Robert Harting.