Kasevälja saun

Saunaomanikud-maksumaksjad on suurustades väitnud, et ehitatagu siis endile saunad, nemad ju ehitasid. Aga inimeste võimalused on paraku erinevad. Ja kuni Metsa tn kanalisatsiooniprobleemid on tänapäevaselt lahendamata ning dušinurga ehitamine on tillukeste korteritega töölismajadesse üsna keeruline ja kulukas ettevõtmine, on ilmselge, et ühissauna vajatakse.

Sama lugu on ka Kaseväljal, kuigi siin on enamikes kortermajades pesemisvõimalused head. Kasevälja saun on valla poolt remonditud ning klientide sõnul tänu hoolikatele inimestele - Heiti ja Juta Aldile väga puhas ja parajalt köetud. Siia sauna tullakse suveperioodil ka Peipsi äärest.

Teeb heameelt, et Metsa tn elanike soove on arvesse võetud ja suvel mõneks ajaks suletud saun on jälle käigus. Sauna on võtnud hooldada ja majandada Ene Allikas.

Saunalised on jõudnud juba märgata, et taasavatud saun on puhas ja õdus. Kui kaua me aga kahe saunaga uhkustada võime on nii vallavanema Avo Kiire kui OÜ Elamumajanduse juhataja Ervin Rajametsa sõnul praegu lahtine.