"Õpilasfirmal peab olema välja töötatud sõnum, kuidas ennast, oma toote või teenuse uudsust ja eripära klientidele tutvustada. Laadapäeva lõpul antakse žürii liikmete hinnangute põhjal välja preemiad, mis kujunevad õpilasfirmade tegevust ja väljapanekut jälgides", selgitas laada korraldaja Junior Achievement Eesti partnersuhete juht Kersti Loor.

Preemiaid jagatakse järgmistes kategooriates: müügipreemia, ideepreemia, imidži preemia, reklaamipreemia, vastutustundliku firma preemia, meediatähelepanu preemia, parim minifirma, rahvusvahelise potentsiaali preemia ning rahva lemmik.

"Rõõm on näha, et eesti koolilapsed on juba noorest east nii ettevõtlikud ja iseseisvad, mis on kindlasti hea sõnum ka kogu meie kaubandusele. Ehk avavad paljud laupäeval laadal esindatud õpilasfirmad tulevikus oma kauplused ka Kristiine keskuses!" ütles Kristiine keskuse turundusjuht Kristi Seppel.

Laata korraldab Junior Achievement Eesti, kes tähistab tänavu oma 20. tegevusaastat. Sama kaua on Eestis tegutsenud ka õpilasfirmad. Osalevate firmade kataloogiga saab tutvuda siit.
Kadrioru Saksa Gümnaasium

Kadrioru Saksa Gümnaasium