Järva I võistkonda kuuluvad:
Urmas Kõonurm
Indrek Reismann
Alo Aasma
Margus Tepner
Esindajad on Kaido Mettus ja Gert Tasang

Järva II võistkonda kuuluvad:
Vallo Tamme
Janno Tamme
Jürgen Põldma
Mait Altküla
Esindajad on Tarmo Koit, Rasmus Õun ja Edgar Grazer

Lisaks võistlejatele on võistlusega seotud veel üheksa Järva maleva inimest. Nende ette valmistada, korraldada ja läbi viia on kontrollpunktide tegevus. Ühes tuleb võistlejatel demonstreerida esmaabi oskusi, teised sisaldavad sõdurioskuste kompleksülesannet. Kontrollpunkti ettevalmistamise ja läbiviimise tagamise meeskonna vanem kapten Lauri Lipp ütles, et malev on pea igal aastal Utria dessandil üksikute kontrollpunktide tegevust korraldanud, kuid tänavu on järvalaste mehitada kolm kontrollpunkti kaheteistkümnest.

"Utria dessant 2014" lõpeb lõpujooksu finišiga laupäeva hommikul Utria dessandi mälestusmärgi juures, kell 15.00 toimub seal mälestustseremoonia. Võistluste pidulik lõpetamine algab 16.00 Olgino seltsimajas.

Alates 2014.a. on "Utria dessant" üksiti ka eelvõistlus Eesti võistkondadele "Admiral Pitka luurevõistluseks", talvise võistluse 10 esimest lõpetajad tagavad sellega kindla pääsu augustikuus toimuvale jõuproovile.

Utria dessanti korraldavad ERNA Selts, Kaitseliit ja Vaivara vallavalitsus alates 1999.aastast, meenutamaks Vabadussõja suurimat dessantoperatsiooni, mille tulemusel puhastati 17. - 19. jaanuaril 1919.a. punastest Narva-Jõesuu, Narva ja Jaanilinn.