Riina Roosipuu sõnul on saanud Teletornist populaarne sündmuste toimumispaik. „Täna korraldasime taasavamise aastapäeva puhul kõigile huvilistele avatud trepijooksu ning tänane tähtpäev on eriline ka selle poolest, et esimest korda ronis mööda Teletorni fassaadi alt üles ronija Heiki Hanso.“

Traditsiooniks kujunenud sündmustest toob Teletorni juhataja välja näiteks Eesti taasiseseisvumisele pühendatud 20. augusti perepäeva, mida sel aastal korraldatakse juba kolmandat korda. „Iga suve tippsündmuseks on aga Teletorni sünnipäev, mida tähistatakse rahvusvahelisel tasemel toimuva langevarjuhüpete showga Teletornist. Eelmise aasta maikuus alustasime koostöös Eesti Jazzliiduga kontsertide sarja Teletorni Jazz, millega jätkame tänavu. Lisaks kõigele toimuvad veel laste muinasjutuhommikud ning Almer Jansu juhendamisel saab Teletorni 21. korrusel harrastada hommikust ning öist joogat gongide mängu saatel.“

Teletornis on toimunud alates avamisest 306 erinevat sündmust – haridusprogramme, hommikuseminare, päevaseid konverentse, vastuvõtte ja pidulikke õhtusööke ning näitusi.

Algaval hooajal plaanib teletorn pakkuda külastajatele mitmeid uusi pakette koostöös erinevate partneritega ning külastuskeskuse arengut jätkata. „2013. aasta esimene uuendus oli 22. korruse väliterrassile paigaldatud pikksilm. Suveplaanidesse oleme võtnud välialade väljaehitamise ning dekoratiivhaljastuse. Õuealale tulevad ka lasteatraktsioonid ning võimalus korraldada väliüritusi. Suve alguses plaanime käivitada elektroonilise järjekorrasüsteemi, mis võimaldab torni pääsemise ooteaega veeta mõnusamalt,“ rääkis Riina Roosipuu.

Tallinna Teletorn (www.teletorn.ee) on ringhäälingu saadete edastamiseks ehitatud hoone, mis on Eesti kõrgeim ehitis – torni kõrgus on 314 meetrit. Sihtasutuse Tallinna Teletorn eesmärk on kvaliteetsete turismi-, kultuuri- ja vaba aja teenuste pakkumine Tallinna Teletornis ning Teletorni turundamine rahvusvahelise vaatamisväärsuse ja elamusturismi sihtkohana. Teletorni renoveerimist toetasid siseministeerium ja EAS riikliku tähtsusega kultuuri- ja turismiobjektide väljaarendamise meetmest, kaasrahastas Euroopa Regionaalarengu Fond.