Koerad on toredad, aga kui koeraomanikud mitu korda päevas oma koera nimelt lasteparki lahti lasevad, väites, et tema koer ei hammusta ega ole muul viisil ohtlik, on reaalsus paraku tihti teistsugune ning isegi ilma hammustamata võivad koerad pargis mängivaid lapsi hirmutada ja alatiseks neile trauma tekitada. Koerajunnidest siinkohal rääkimata, samuti kollasest lumest ja mänguväljaku atraktsioonidest, mida koerad rõõmuga märgistavad. Kohilas on koeraga jalutamiseks palju kohti, kuid oma koera junnid tuleb omanikel ka seal ära koristada. Suitsetamine laste mänguväljakul laste kõrval ei ole sobilik, seepärast pole lastepargis lubtud ka see tervistkahjustav tegevus.

Klaasist pudelite kasutamise keelamine tuleneb taas turvalisuse taotlemisest. Nii muru kui liiva seest on korduvalt leitud suuremaid ja väiksemaid klaasikilde, eelmise aasta talvel oli keegi prügikasti põhja lahti kangutanud, seejärel sealt välja kukkunud 5 pudelit puruks löönud ja jalaga laiali pildunud!

Enamik meist hoolib oma kodukohast ja elukeskkonnast, suur tänu neile elanikele! Keelavatest siltidest üksi on vähe, ka kaaskodanike leppimatus hoolimatusega ja sekkumine korrarikkumise puhul aitavad meie ühist elukeskkonda turvalisena hoida.