Muudest tegemistest nii palju, et val­la teede soolatamine on olulises osas tehtud. Jäänud on mõned lõigud Kapsta ja Konguta külades. Need lõigud looda­me teha veel sel nädalal. Teede greider­damine on ka peamistel teedel tehtud, viimased lõigud lõpetatakse sel nädalal, kui vihma ei saja.

Uue bussi hange on üleval ja 11. juunil avame pakkumised. Seejärel volikogu langetab lõpliku otsuse uue bussi ost­mise osas.

Vallavalitsusel on ka mure. Käesoleva aasta jooksul on meil olnud juba kolm elamu põlengut ja seepärast palume kõi­kidel majapidamistel oma tuleohutuse asjad üle vaadata. Omalt poolt vaatame meie vallas koostöös Elva Vabatahtlik Tu­letõrjeühing MTÜ-ga üle paarkümmend majapidamist. Need majapidamised on välja valinud meie sotsiaalnõunik. Vastav kuulutus kontaktide kohta on avaldatud selles lehes. Kõik, kes te tahate oma va­nemate või oma elamisi üle vaadata las­ta, võtke julgelt ühendust. See tegevus on tasuta ja kindlasti vajalik, sest palav aeg on alles ees.

Lõpetuseks kena kevade jätku ja koo­lilastele ilusat õppeaasta ja kooli lõppu. Tehke veel viimane pingutus enne koo­livaheaja algust.