Keskuse arendusjuhi Katrin Krause sõnul on töö tulemuslikkuse nimel ja heade suhete hoidmisel väga oluline ühiselt meelt lahutada. „Selleks puhuks on Vanamõisa vabaõhukeskus parim paik, sest tervikliku kompleksina on siin mõeldud väga erinevate ürituste korraldamisele: ümarpalkstiilis kompleksi kuulub avar laululava koos kõrvalrajatistega, grillkoda, laste mänguväljakud, korvpalliplats, külakiik ning suur katusega väliterrass, mis võimaldab ilmastikuoludest sõltumata korraldada meeldejäävaid pidusid," promob Krause võimalusi.

Vanamõisa vabaõhukeskus teeb uue toote sisuga täitmisel koostööd sündmuste korraldajaga OÜ Elamuspank, kellega koostöös sünnib iga ettevõtte jaoks originaalne päevaprogramm.

Soovi korral saab juurde tellida mitmesuguseid lisateenuseid. „Teame, et suve- ja talvepäevadel on kõige tähtsam rõõm koosveedetud ajast, seetõttu pakume just selliseid tegevusi, et seltskond saaks nautida koos tegutsemist ja elada üksteisele kaasa, lisab Krause.

Suvepäev Vanamõisas

Vabaõhukeskuse suvepäevade pakett sobib nii väiksematele ettevõtetele kui ka näiteks 800-liikmelisele kollektiivile. Tegevusvariante on palju, need sisaldavad kaasahaaravaid sportlikke mänge, töötubasid, tuležonglööride esinemist ja meeleolukat tantsuõhtut.

Meeskonnamängudes ehitatakse autosid, peetakse pamper- ja võrkpalliturniire ning võisteldakse kastitornironimises, kiikingus, sumos ja käesurumises. Töötubades meisterdatakse ehteid ning õpitakse trummi taguma.

Perepäevade raames tulevad lastele külla muinasjutukangelased, koos mängitakse, võisteldakse, käiakse näomaalija juures ning möllatakse suurel batuudil.

Suvepäevade paketihind kujuneb välja vastavalt kliendi soovidele, hinnad algavad 2000 eurost.

Talvepäev Vanamõisas

Talvega on selleks aastaks ühel pool, aga edaspisiseks - ka mõnusal lumisel talvel tasub Vanamõisa vabaõhukeskuse kaunis miljöös veeta koos kolleegidega üks mõnus ja vahva ühine talvepäev. Saabuvaid külalisi tervitab päevajuht, kes aitab meeleolu luua, korraldab aktiivseid tegevusi ja võistlusi. Kes võistlustest ja mängudest puhata soovib, saab grillkojas kaunist kaminatuld nautida ja ennast soojendada. Kohal on ka poni, kes teeb lastele sõite ja loomulikult saab talvepäeval ka uisutada ja kelgutada.

Talvepäevade paketid on mõeldud kuni 100 inimesele, aga kuna ruumi on, siis on võimalik kokkuleppele saada ka kuni 800 inimesega ürituse korraldamiseks. Külmadel aegadel ootab külastajaid liuväli, suusarajad, kelgumägi, grillkoda ja mänguväljak. Lisaks neljatunnisele aktiivselt sisustatud üritusele saab Vanamõisast tellida ka toitlustuse. Näiteks vastlapäevaks sobiv menüü, kuhu kuulub hernesupp, vastlakukkel ja tee, läheb maksma 5 eurot inimese kohta. Lisatasu eest on võimalik tellida ka mootorsaanisõitu.

Vanamõisa talvepäeva pakett 100 inimesele maksab 400 eurot. Kolmetunnine kelgumäe, uisuväljaku, kiigeplatsi ja grillkoja kasutamine maksab ettevõttele 150 eurot.
_______________________________________________________________

Sel suvel Vanamõisas - kolm kõva kontserdikogemust

Suvi on ilusaim aeg mälestuste kogumiseks. Tartu Kontsert loodab sellele kaasa aidata, tuues suvekuudel Vanamõisa lavalaudadele mitmeid fantastilisi kontserte. Veeta üks sume suveõhtu koos armsama, sõprade või perega, nautides vaid parimaid Eesti artiste, kõlab idülliliselt!

Tartu Kontsert toob sauevallakateni kolm suurepärast muusikaelamust.

Valitud on vaid parimad. Nii saavad kontserdikülastajad näiteks aimu, mis toimus Raimond Valgre mõtetes. Jaan Sööt ja Rain Simmul segavad omavahel muusika ja teatri, esitades kuulajatele-vaatajatele Valgre kirjavahetusi, mille vahele on põimitud suurmeistri parimad palad. Sauevallakaid rõõmustab tuleval suvel ka Kaunimate Aastate Vennaskond, kelle muusikaline ampluaa on tänu Jüri Lumistele, Toomas Lungele, Indrek Kaldale, Hannes Kaljujärvele ja Andres Dvinjaninovile erakordselt lai. Ärgem unustagem siiski põhilist sõnumit: nad esitavad palasid meie kaunimatest aastatest.

Kindlasti ei saa mainimata jätta Tõnis Mägi kontserti. See mees ei vaja ka pikemat tutvustamist - kontserdil kuuleb eestlaste esihääle muusikalist paremikku.

Piletite hinnad antud kontsertidele varieeruvad 14st eurost 17ni. Lisainfo kodulehelt www.kontsert.ee.

Kohtumine Valgrega - 10.07.14
Maarja-Liis Ilus koos saateansambliga - 12.07.14
Kaunimate aastate vennaskond - 14.07.14
 „Eile nägin ma Eestimaad" kontsert pühendusega ansamblile RUJA. Lauluab Taavi Peterson - 24.07.14
Tõnis Mägi - 01.08.14