Märtsikuu viimasel reedel tulid erinevas eas naised Varbola rahvamajas kokku. Esimesele kohtumisõhtule oli kutsutud Kabala raamatukogu juhataja Hele-Mai Truuts, kellel oli kaasa võetud hulgaliselt kauneid käsitöid.

Nende hulgas nii pärlitöid, siidimaalitehnikas salle kui ka erinevaid viltimistehnikas salle ja ehteid. Hele-Mai näitas, kuidas teha imelisi pärlitest kätiseid ja pärlitest ehteid. Esimese korraga nende valmistamine loomulikult selgeks ei saanud ja seepärast ei olnud lihtsaks sõnakõlksuks klubi loomine, vaid koos tahetakse hakata käima tihedalt. Järgmine kord lubas käsitöömeister õpetada vahvate käsitöökarpide tegemist.

Õhtu teiseks külaliseks oli Mai Tiitma Tallinnast, kes rääkis aaloe baasil valmistatud loodustoodetest. „Need ei ole ravimid, aga need aitavad kaasa tervise korrasolemiseks ka kevadel, mil me nii palju vitamiine vajame," kõneles Mai. Ta rääkis mitmete professorite kogemustest Foreveri kasutamisel.

Õhtu kulges linnulennul ning mõnetunnisest koosviibimistest saadi tore elamus. Kindlasti tahavad kohalikud naised tulevikus palju huvitavat koos teha. Miks mitte korraldada suvel koos mõni vahva väljasõit ja vahel külla kutsuda toredaid külalisi, nii tuntuid kui tundmatuid.

Padjaklubi nimetust endale ei soovita ja tegelikult siin tühja juttu ei aeta. Kindlasti tahetakse edaspidi selgeks saada mitmeid käsitöövõtteid ning külla kutsuda erinevate paikade käsitöömeistreid.

Naised on käinud juba hulk aega koolimajas keraamikat tegemas. Nad loodavad, et saaksid keraamikat teha õhtutundidel rahvamajas, sest paljud selle ala harrastajad ei saa tööajal käsitööd tegemas käia. Kui piisavalt käsitööd nobedate näppude alt välja tulnud, korraldatakse rahvamajas ka näitus. Arvatavasti jääb see sügisesse, sest suvel on kõigil omad tegemised.