Laupäevaõhtuse naistepäevapeo avas Hannes Sassi, kellele on Varbola rahvamaja lava tuttav nii näiteringis osaledes kui ka teistel üritustel üles astudes. Kiidulaul naistele ja head sõnad meestele edasi antud, võttis ohjad enda kätte pealinnast kohale tulnud õhtujuht Gunnar Jaanovits.

Kõik sel õhtul seondus naistega. Igal laudkonnale anti ülesandeks etteantud raamsõnadest luuletus valmis „treida". Hiljem neid ette lugedes ilmnes, et andekaid inimesi on palju. Meestel tuli sel õhtul koorida ka kartuleid ja nööpe ette ajada ning seejärel oma tööd naistele ette näidata. Tulemiga oli õrnem pool rahul ning mehed kiituse ära teeninud. Kiidulaulu sisse pani Hannes Sassi ka rahvamaja töötajad. Lustliku laululooga päästis ta esinema kutsutud Vigala „kuldsete meeste" laulutrio au. Triost oli järel vaid üks, ülejäänud oli haigus maha murdnud.

Kogu õhtu kulges rõõmsalt ja lustlikult. Kulminatsiooniks kujunes meeste moedemonstratsioon, kus neljal šikil mehel oli võimalus kordki elus naisteriideid kanda. Ilusatest meestest said veel ilusamad naised. Aplaus neile ei tahtnud lõppeda. Kiidusõnu pälvis ka õhtujuht Gunnar, kes hetkekski ei lasknud peole tulnuil niisama lauas konutada. Jõudu katsuti nii viktoriinis kui seltskonnamängudes.

Tantsuks mängis Joel Steinfeldt. Võib mainida, et nii hoogsalt pole vist keegi laval oma laule esitanud kui tema oma „Tiigrikutsut".

„ Mulle meeldis teie juures väga. Teil on vahva rahvas ning esineda lausa lust. Tulen heameelega uuesti esinema," sõnas laulja.

Kohalik proua Urve Kibuvits, kes alati rahvamaja üritustel käib ning aktiivselt ringitööst osa võtab, mainis enne kojuminekut, et ta pole tükk aega nii heal peol käinud. Need kolmkümmend inimest, kes sel laupäeval tee rahvamajja leidsid pidasid õhtut kordaläinuks. Kahju vaid, et kohalolnud täitsid vaid pool rahvamaja saalist.