Puurmaniga on mul tihe side tänaseni säilinud, sest tänu minu vennale on kodu­maja säilinud ja suveti veedan ma seal oma perega palju aega. Puurmanis elab ka minu onu ja tänu temale ja tema perele olen ma Puurmani eluga hästi kursis. Olen külastanud Puur­mani valla poolt korraldatud kontserte nii lossipargis kui ka vastrenoveeritud lossis. Alati, kui Puurmanis käin või liht­salt läbi sõidan, on hea näha, kuidas vallas elu areneb.

2. Millega praegu tegeled? Räägi oma perest.

Peale Puurmani keskkooli lõpetamist läksin ma õppima tollasesse EPAsse, mille lõpe­tasin 1974. aastal ökonomist-raamatupidajana. Tööle asusin tollasesse Tartu näidissovhoo­si, Ilmatsallu, mille tänane nimi on AS Tartu Agro. Esial­gu töötasin raamatupidajana, hiljem ökonomistina ja viima­sed 10 aastat pearaamatupida­jana. Nii et minu 37 tööaastat on möödunud kõik ühes ma­jas töötades. 9 aastat töötasin ka paralleelselt Tähtvere valla soojusettevõttes raamatupi­dajana, kuid tänaseks on see ettevõte likvideeritud.

Minu elukaaslane, kellega olen koos elanud 26 aastat, töötab samas majandis peain­senerina. Koos oleme rajanud Ilmatsallu oma kodu. Mul on üks täiskasvanud poeg, kes on õppinud ärijuhtimist ja tegeleb Tartus kinnisvara haldamisega. Lapselapsi veel seni pole.

3. Kuidas võib olla Sinu tööst kasu oma koduvalla inimestele?

Otsest kasu minu tööst ma oma koduvallale ei oska välja tuua.