Sügisesse tagasi vaadates rõõmustas Jõemaad kõige enam see, et huviringid täitusid kiiresti ning hooaeg läks edukalt lahti. Mida kõike aasta jooksul õpiti ja tehti, seda nüüd ka rahvale esitati ning üles oli pandud suur käsitöö- ja tarbekunstinäitus sellest, mis ringides tehtud.

Hooaja jooksul oli palju toredaid tegemisi: loenguid ja kohtumisi, kadritrall, jõulud, vastla- ja sõbrapäev, vabariigi aastapäev, naiste- ja emadepäev - nende tähistamiseta ei möödu ükski hooaeg.

Võeti vastu külalisi ja käidi ise külas. Aasta sündmuseks oli ühisüritus Viimsi Kooli noortega. "Vastastikune mõistmine oli positiivne," meenutas Jõemaa. "Noored arvasid, et eakatel on selja taga huvitav ja kogemuslik elukaar, millest oli huvitav osa saada, väärikad nägid vahvaid ja intelligentseid noori."

Loetelu saaks pikk, kui kõike tehtut meenutada. Ja ega tegevused pole veel täielikult lõppenud - suveplaanides on reisid. Päevakeskust tervitades sõnas vallavolikogu esindaja Mari- Ann Kelam, et kõige tähtsam on püsida aktiivne ja selleks võiks mõnikord tuntud ja turvalisest loobuda, anda ajurakkudele võimalus uut õppida. Ta kutsus eakaid üles jäädvustama noortele minevikulugusid, oma elu. Abivallavanem Jan Trei soovitas kasutada suvel koduvalla kauneid matkaradu ja ennast ikka vormis hoida ning suhelda oma perega. Rohkem mehi päevakeskuste ringidesse soovis keskuse juhatuse liige Enno Mõttus.

Ta rõhutas ka valla materiaalset toetust, mille tõttu on võimalik kasutada ringijuhte ja kutsuda esinejaid.

"Tänu kõikidele toredalt koos veedetud hooaja eest, nautigem Eestimaa suve üürikesi valgeid öid oma lähedaste ja pere ringis ning kohtume taas sügisel," ütles kokkuvõtteks Lehte Jõemaa.

Õues peeti vahva pidu ansambel Pirita muusika saatel.

__________________________
Statistikat

Viimsi päevakeskuse huvialaringides osaleb igal nädal 108 inimest, pooled neist osalevad ühe ringi töös, aga külastavad päevakeskust kaks korda nädalas.
28 inimest osaleb 2 ringi töös ja külastab päevakeskust 2-4 korda nädalas, 3 ringis osaleb 16 inimest. On neidki, kes jaksavad olla 4-5 huviringis.
Kokku veedetakse päevakeskuses 350 inimtundi nädalas.