“Mul on siiralt hea meel olla järjekordse objekti nurgakivi panekul, mis ei ole lihtsalt keskus vaid loodetavasti oluline külakeskus ja sellega saab Laiaküla arendus uut hoogu juurde,” sõnas abivallavanem Mati Mätlik nurgakivi panekul. “Antud piirkond on koduks paljudele viimsilastele, kes praegu käivad tööl Lasnamäel, Maardus või Tallinnas. Seega olen veendunud, et kaubanduskeskuse ehitamine rõõmustab kõiki piirkonnas elavaid inimesi,” sõnas Mätlik.

Nurgakivi uuele kaubanduskeskusele

Uue Pärnamäe kaubanduskeskuse netopind on ligikaudu 2700 ruutmeetrit . Kaubanduskeskuse ankurrentnikuks on Rimi supermarket, mille pindala on 1700 ruutmeetrit . Loodava Rimi supermarketi sortimendi suurus on umbkaudu kaheksa tuhat erinevat toodet. Kindlasti saavad kliendid Pärnamäe keskuse kauplusest populaarseid kohapeal valmivaid Rimi pitsasid, esindatud on ka suur valik puu- ja köögivilju, värske kala- ja lihavalik ning salatibaar. Uus keskus loob juurde ligemale 100 töökohta. Lisaks Rimile rendivad keskuses pindasid firmad Terve Pere apteek, Zoo Planet, Looduse abi, Tip Top lilled, Verso Ilusalong, mitmed söögikohad, need hulgas Coccodrillo pizzeria, sushikohvik Tokyo55, Aasiaköögi restoran, bistroo jt.

Pärnamäe kaubanduskeskuse ehitab Kaveks Holding OÜ tellimusena AS Maru Ehitus. Lisaks kaubanduskeskuse hoonele ehitab MA Kinnisvara Arenduse OÜ tellimusena Maru Ehitus OÜ keskuse juurde ärihoone netopindalaga 750 ruutmeetrit . Ärihoone esimesele korrusele tuleb Eesti väiketootjate kaubandustänav, kust saab soetada värsket eestimaist toodangut. Kaubanduskeskuse kõrvale ehitatakse veel autoparkla, autopesula, kütusetankla ja sotsiaalala koos valgustuse ning haljastusega. Kaveks Holding OÜ ja MA Kinnisvara Arenduse investeerivad keskuse rajamisse koos liiklussõlme renoveerimisega üle nelja miljoni euro.

Kaubanduskeskus valmib 2016. aasta juuniks.