Linnapea Savisaar rõhutas, et kohtumise eesmärk oli probleemid näost näkku selgeks rääkida, et siis juba ühiselt parima võimaliku lahenduseni jõuda.

Kristiine linnaosa vanema Andrei Novikovi sõnul pidi Vindi tänava taastusremont olema juba möödunud aastal lõppenud, kuid projekteerimistööde käigus selgus, et tänava all kulgevad kommunikatsioonid on nii amortiseerunud, et need tuleb välja vahetada. Seetõttu Tallinna linn oli sunnitud projekti põhjalikult muutma ning hetkel valmistatakse ette tänava kapitaalremondi projektdokumentatsiooni. Tööde käigus tehakse mitte ainult uus teekate ja kõnniteed, vaid paigaldatakse ka uued kommunikatsioonid, tänavavalgustus, istutatakse uus haljastus.

„Pole head ilma halvata," sõnas Novikov. „Vindi tänava elanikud saavad tavaremondi asemel kapitaalremonditud tänava. Kindlasti tõstab see oluliselt inimeste liiklemise turvalisust."

Kohtumisel lepiti põhimõtteliselt kokku, et järgmise, 2012. aasta aprillis alustatakse Vindi tänava rekonstrueerimisega.

„Projekt Vindi tänava rekonstrueerimiseks on koostatud ja kui kõik kavakohaselt kulgeb peaks Vindi tänav oktoobriks remonditud saama," ütles abilinnapea Kalle Klandorf.