Alates kella 9.30-st saabuvad võistkonnad kohale, kell 10 on avamine, kohe pärast avamist alustavad võrkpallurid saalis ja tänavakorvpall spordihoone ees parklas. Kell 10.30 on järg kergejõustiku kolmevõistlejate käes. Kavas on 100 m jooks, kaugus- või kõrgushüpe, kuulitõuge või pallivise, vanused kuni 12.a. ja kuni 16.a, nii poisid kui tüdrukud. Kell 11 saavad kokku vallajuhid, et selgitada omavaheline paremus. Keskpäeval alustavad meesvõrkpallurid saalis ja samal ajal staadionil rammumehed ja kuulitõukajad (mehed ja naised). Kui tänavakorvpall läbi, algab samas sopsuvõistlus - kes kaugemalt tabab on võitja. Kell 13.00 lähevad koolinoored Vooremäele, kus toimub orienteerumisvõistlus, vanusegrupid on samad, mis kolmevõistluses. Pärast kuulitõuget, orienteeruvalt kell 13.30, toimub staadionil hoota kolmikhüppevõistlus, kell 14.00 jalgpallilöögid naistele. Kell 15.00 on viimase alana kavas mälumäng, ilusa ilma korral väljas, vihmaga siseruumides. Alates kella 12-st pakub kooli söökla igale võistlejatele lõunat ja kell 16.00 toimub autasustamine ning seekordsete mängude lõpetamine. Kuna on lastekaitsepäev, siis toimub Roiu noortekeskuse eestvõttel hulgaliselt tegevusi ka igas vanuses lastele ja noortele, nii et oodata on rohket osavõttu. Kellel veel selleks päevaks plaanid tegemata, kutsun üles osalema Vooremäe mängudel kas võistleja või kaasaelajana.

Nädal hiljem 8. juunil toimuvad Puhjas 36. Emajõe mängud, kuhu on oodatud ka meie valla esindust. Seal on kavas samuti tänavakorvpall, rannavõrkpall, rammumehe võistlus, perevõistlus, autolükkamine ja palju muud. Kui kellelgi on soovi ja huvi seal osaleda, siis tuleks varakult teada anda.

Hoo on saanud sisse Tartumaa Suvemängud, Haaslava vald on seni esinenud kolmel alal: krossijooksus tuli leppida 6. kohaga, kuna ainus võistleja oli meilt Valdek Rohtma; võrkpallinaiskonnal jäi üks geimivõit puudu III kohast, seega 4. koht, võitis Ülenurme EMÜ Spordiklubi ja Tartu Kalevi ees. Nõo Rannahallis toimunud rannavõrkpalliturniiri võitis aga Haaslava vald Tartu valla ja Ülenurme ees. Mängisid: Kristjan Kais, Kaimar Vahelaan, Rain Raud ja Andres Ottender. Toimumata on veel orienteerumine, maastikujalgrattasõit, kergejõustik ja jalgpall.