Kui toona oli asutajaliikmeid 13 - Riina Rullingo, Olga Pank, Ain Liinsoo, Mall Jürjo, Valve Urbanik, Tarvi Tikerpalu, Eret Pank, Mare Kaljulaid, Ergo Pank, Evi Liinsoo, Kunnar Saun, Heldi Põder ja Arno Pertel - siis tänaseks on seltsi liikmete arv kasvanud 91ni.

Sünnipäevapeoks olid käsitööringi juhendajad Olga Pank ja Tiina Pajula välja pannud huvitava käsitöönäituse, kus võis imetleda 10 aasta jooksul erinevates tehnikates valminud näputöid. Külalistele esinesid lauluansambel ,,Laulurõõm" Laine Kase juhendamisel, Tiiu Lingi juhatusel harjutav tantsuring ja näitering, mida veavad Laine Kask ja Maie Kontus. Viimane naerutas kokkutulnuid lisaks estraadilugudega. Isetegevus ongi seltsi kaubamärk. Esinetud on erinevates maakonna rahvamajades, puuetega inimeste festivalidel ja kõige rohkem Suurejõel, tähtpäevade tähistamiseks korraldatud üritustel.

Riina Rullingo, kes on seltsi juhtinud selle asutamisest alates, räägib, et need 10 aastat on tema elus väga palju muutnud: ,,Ühingu tubli töö on see, et ka puuetega lapsed oleme toonud kodust välja. Viis aastat tagasi hakkasime neile korraldama üritusi - jõulupidu, lastekaitsepäev, teabepäe­vad õues jne. Siin on meid aidanud Liivi Vähesoo. Ja kogu meie tegevust on vald alati toetanud, algusest peale. See on väga oluline." Riina kasvatab ise puudega last, ja küllap seepärast oskab ka seltsi tegevust suunata nii, et see aitaks tõepoolest iga liikme elus midagi natukenegi paremaks muuta. ,,Olga Pank on meil tegevdirektor," muheleb Riina. ,,Ta mõtleb kõik välja ja paneb aastaks tegevusplaanid paika. Olga suudab niimoodi inimesi mõjutada, et nad tulevad kodust välja. Sa võid ükskõik kellele ei öelda, aga mitte talle." Suhtlemine, liikumine ja üldse kodust välja tulemine on erivajadustega inimesele väga oluline.

Olga õpib pidevalt uusi käsitöövõtteid ja tehnikaid, mida teistele edasi õpetada. Sageli õmbleb ta esinejatele kostüüme ja oskab teha imelist käsi­ööd. Tema tütar Eret teeb kõik seltsi kutsed ja kaardid - imeilusad!

Toimekale ja elurõõmsale seltsi rahvale on rahvamaja oma alati vas­tutuleliku ja sõbraliku juhataja Heldi Raudega kujunenud mõnusaks kooskäimise kohaks, kus leiab järjepidevalt nii enesetäiendamise kui suhtlemisvõimalust.

Sünnipäeval mängitud etenduse ,,Väike nõid” tegelased: Laine Kask, Eha Pertel, Elle Leerima, Aita Loosme, Olga Pank, Evi Liinsoo, Tiiu Oisalu, Heldi Raude ja teises reas Kalju Liinsoo, Kunnar Saun, Valve Urbanik

Sünnipäeval mängitud etenduse ,,Väike nõid" tegelased: Laine Kask, Eha Pertel, Elle Leerima, Aita Loosme, Olga Pank, Evi Liinsoo, Tiiu Oisalu, Heldi Raude ja teises reas Kalju Liinsoo, Kunnar Saun, Valve Urbanik