Valimisliidu nimekirja esinumber on Mähe Seltsi eestvedaja Erik Vest, talle järgnevad Brit Kerbo, Karli Lambot, Hardo Aasmäe ja Külliki Kübarsepp.

Ka kinnitas valimisliit programmilised ideed valmisteks.

Aasmäe oli Tallinna linnapea aastatel 1990–1992.

Valimisliit tegi Hardo Aasmäele ettepaneku kandideerida linnapeakandidaadiks, sest leidis, et Hardo kogemus ja visioon Tallinna edasisest käekäigust tuleb linna arengule kasuks.

"Kui 90ndate alguses pidin linnapeana lammutama nõukogude süsteemi, siis hetkel vajab stagneerunud linnavalitsemine taas uusi tuuli ja liigselt poliitiline linnajuhtimise süsteem ilmselgelt depolitiseerimist. Aeg on juhtimine uuele põlvkonnale üle anda ja olen neile appi tulnud," ütles
linnapeakandidaat Hardo Aasmäe.

"Tallinna linnajuhtimine tuleb detsentraliseerida ja muuta apoliitiliseks, et linnakodanikud koos asumiseltsidega saaksid rohkem otsustusõigust ja kaasarääkimise õigust linna asjades. Linna poliitiline juhtimine peaks jääma aga volikokku. Selle eest me seisame," selgitas Karli Lambot.

"Ülelinnalise nimekirja esinumbriks saamine on selge signaal, et kohaliku kogukonnaga peab linnavalitsemisel arvestama ja kogukondlikke algatusi tuleb tugevamini toetada. Mul on hea meel seista Tallinna asumiseltside visiooni elluviimise eest," ütles Erik Vest.

Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik koondab aktiivseid kodanikuaktiviste ja tuntud ühiskonnategelasi ning vabu kodanikke. Valimisliit paneb Tallinnas välja täisnimekirja.