Reedel, 24. juunil kell 19 on Kanal 2 ekraanil mängufilm „Talve“ – viimane peatükk Oskar Lutsu Paunvere lugude põhjal valminud filmide reas.

On aasta 1942. Pärast punaste taandumist on Eestis kehtestatud Saksa kord. Võimude vahetusele vaatamata jääb inimloomus endiseks – armastatakse, pidutsetakse, tülitsetakse ja lepitakse. Lutsulikke vimkasid täis loo käivitab Arno Tali poja Arnoldi naasmine kodutallu. See sündmus puhub Paunvere noorte vahel lõkkele kirgliku armukolmnurga. Lõbusates intriigides on oluline koht ka vanemal põlvkonnal, kus Teele, Kiir ja teised armastatud tegelased omavahel hoogsalt maid jagavad.

Uus dokk „Zelensky lugu“

Teisipäeval, 21. juunil kell 22 jõuab TV3 eetrisse dokumentaalfilm „Zelensky lugu“.

Venemaa Ukraina-vastase välksõja läbikukkumise üheks põhjuseks oli president Zelensky ootamatu vaprus ja meelekindlus, milleks polnud valmis ükski maailma suurvõim. Kuid milline on olnud Zelensky minevik? Kes moodustavad Ukraina presidendi pere ning milline on olnud Volodymyri ja esileedi Olena kirglik armastuslugu?

Teenetemärkide üleandmine

Kolmapäeval, 22. juunil kell 19.30 on ETV ekraanil „Eesti tänab 2022“. Eesti Vabariigi 104. sünnipäeva puhul sai teenetemärgi 148 inimest, kelle sihikindlus, ennastsalgavus, pühendumus, leidlikkus või looming on eeskujuks paljudele teistele ja on muutnud kogu Eesti paremaks, hoolivamaks, märkavamaks, ettevõtlikumaks. President Alar Karis tänas neid isiklikult ja andis tunnustuse üle Vanasadama kruiisiterminali saalis.