Ootuspäraselt on kõige suurem tähelepanu raamatus toiduteemadel. Sestap vaatame nii kööki kui ka aeda ning pakume häid mõtteid, kuidas ise toitu kasvatada ja valmistada. Keskmise Eesti pere väljaminekutest on toiduga seotud pea kolmandik ning potipõllumajandus teeb Eestis uuestisündi.

Palju pööratakse tähelepanu ka energeetika teemadele, sest ühtmoodi hüppeliselt on kallinenud nii toasoe, elekter kui ka gaas. Aastaraamat annab näpunäiteid efektiivsemast kütmisest päikesepaneelide paigaldamise ja kasutamiseni.

Lai silmaring ja kogemused aitavad elus edasi sama palju kui täis kõht ja kaunis kodu. Seepärast räägivad eraldi peatükid nii soodsast reisimisest kui ka peenemast näputööst ja riiete värskendamisest.

Loomulikult sisaldab aastaraamat ka Thuni külvikalendrit ja lahtreid ilmavaatluste jaoks. Aastaraamat on ju läbi oma ajaloo olnud abivahend terveks aastaks, kuhu märkmeid teha ja mida kasulike näpunäidete tarvis aeg-ajalt sirvida.

Maalehe Aastaraamatu jaemüük algab 17. novembril. Juba praegu võib selle endale aga ette tellida siit https://lehed.delfi.ee/products/maalehe-aastaraamat-2023.

Üksikmüügis on raamatu hind koos Maalehega 9 eurot ja 48 senti; tellijatele on hind 7,49 eurot, mis sisaldab ka postikulu.