Elroni pressiesindaja sõnas, et õnnetus mõjutab liinirongide graafikut. Täpsemaid teateid leiab Elroni kodulehelt.

Kl 12.14 tuli teade, et rongiliiklus on liinil taas töös. Kuna järgmised reisid hilinevad üle 30 minuti, ennustatavalt ka üle 40 minuti, saavad reisijad Elronilt hüvitist taotleda.

Hüvitamine rongi hilinemise korral

Elron hüvitab sõidukorra (v.a. perioodipiletid) maksumuse täies ulatuses rongi hilinemisel 30 või enam minutit järgmiselt:

  • eelmüügist ostetud pileti korral hüvitatakse sõidukorra maksumus, kui täidetake tagastusvorm või saadetakse kirjalik avaldus

  • sõidukorra maksumus hüvitatakse rongis reisija nõudmisel samast rongist ostetud pileti korral. Rongis hüvitamise korral teostab klienditeenindaja pileti tagasiostu ning tagastab reisijale pileti maksumuse vastavalt kas Elroni sõidukaardile, sularahas või tühistab kaardimakse;

  • kui rong hilineb 30 või enam minutit, ei ole reisijal enam kohustust kõnealusest rongist piletit soetada ning tal on võimalik sõita tasuta. Klienditeenindajal on kohustus reisijaid teavitada hilinemisest ja võimalikust pileti hüvitamisest.

Perioodipileti kasutajatele hüvitatakse kirjeldatud üksikute või korduvate hilinemiste või tühistamiste korral hilinenud reisi maksumus kirjaliku avalduse alusel. Hüvitamise eelduseks on rongis kontrollitud sõidupilet koos kehtiva sõiduõigusega hilinenud rongis sõitmiseks.