TARGU TALITA SOOVITAB | Peletame toiduga kevadväsimust
Märtsis ilmnevat kevadväsimust aitab peletada mitmekesine ja särtsakalt maitsestatud toit.

Kevade tulemisega seostatakse tavaliselt ka kevadväsimust, mis tuleneb sellest, et keha on pimedate ja jahedate talvekuudega kõik suvel-sügisel saadud vitamiinitagavarad ära kasutanud ja vajab nüüd uut turgutust.
Hiina traditsioonilises meditsiinis arvatakse, et kevadised muutused saavad alguse yang (puu) hinguse toimel ning kevad on organismi puhastumise aeg. Puu hingus aktiveerib maksa, mis on Hiina meditsiinis üks olulisemaid organeid. Maksa tervist silmas pidades tuleks kevadel püüda tervislikumalt toituda. Vähem soovitatakse süüa kuivi jahutoite ja eelistada kergesti seeduvaid, magusamaitselisi toite, aga ka idandeid, maitserohelist, sest roheline on ka maksa värv.
Hiina meditsiin soovitab ka kevadist paastu, loobudes nii lihast, munadest kui ka piimatoodetest. Kevadistest toiduainetest soovitatakse erinevaid kapsaliike, kaalikat, kaera, vetikaid, aedsalatit, sparglit, seeni, idandeid, tilli, basiilikut, sibulat, ingverit.