„Ma ütlesin Liisile, et ma tahaksin olla roosa, midagi roosat ja siis tema käis selle mõtte välja,“ kirjeldas Desiree, kuidas tema roosa Flamingo kostüüm sündis.

Eelmisel pühapäeval eetris olnud maskisaates esitas Desiree Eminemi räpplugu „Rap God“. Lugu on tuntud eriti kiire tempo poolest. Desiree nentis, et ta sai tänu sellele saatele endale uue hüüdnime: Emiree (sõnadest Eminem ja Desiree - toim).

„Ega see kõige lihtsam ei olnud. Ma olin umbes kolm meetrit pikk ja mul oli mask traksidega kinnitatud ja see kinnitus oli metallist. See oli ikkagi raske ja tükk tööd oli. Vaateväli oli piiratud: ma küll nägin, aga mitte külgedele,“ kirjeldas Mumm.

Desiree kinnitas, et ta ei olnud kaasvõistlejate identiteedist teadlik ega tea siiani, kes Puuma, Pulli, Elevandi ja Kiisu kostüümide taga varjuvad. „Meid pannakse boksidesse, me ei tohi seal iitsatadagi. Oleme terved päevad lihtsalt seal vait ja ma ei tea siiamaani, kes teised osalised on.“

Desiree jaoks ei olnud vait olemine kui teraapia, sest ta pigem peab end lobamokaks. „Võibolla kellelgi teisel, Jüri Makarovil, oli okei terve päev vait olla,“ muigas ta.

Kui varasemalt maskisaates osalenud Ott Lepland sai oma kaasosaliste identiteedist teada tänu iPhone’i AirDrop’i operatsioonisüsteemile, mis tuvastab lähedal asuvad telefonid, siis Desiree märkis, et sel aastal ei tohtinud isegi sellist lüket kasutada ja AirDrop’i sisse lülitamine saate tegemise ajal oli keelatud.