Turniiri võitis Illuka, II koht Tartule ja III koht Hitole. Juba novembris algavad

Vooremaa ja Jõgevamaa karikavõistlused võrkpallis. Meie valda esindab sel aastal kaks naiskonda. Trennid juba käivad ja hoiame omadele pöialt, et eelmise aasta võidud korduksid.

Korvpallimeeskond osaleb sel hooajal Tartu Meistriliigas. Võrreldes eelmise aasta I liigaga on meistriliiga meeskondade tase tunduvalt kõrgem. Sellest lähtuvalt on mehed kolm korda nädalas trennis ja meeskonda juhendab Raivo Tralla.

Eesti Meistrivõistlustel korvpallis esindavad Jõgevamaad SK Torma Spordi poiste C1 ja B-vanuseklassi noormehed.

Kui meie esindusvõistkonnad on tänu uuele spordihoonele leidnud head tingimused treenimiseks, siis murelikuks teeb harrastajate vähesus ja huvi puudumine. Sügisel, kus õhtud muutuvad järjest pimedamaks ja külmemaks, on spordihoone ideaalne koht oma keha ja vaimu arendamiseks. Meil on jõusaalis masinad, millega saavad treenida nii naised kui mehed. Tennisetrennidesse on veel vabu kohti. Kogu vajalik inventar on meie poolt. Aeroobikasaalis on esmaspäevast laupäevani võimalus mängida lauatennist või koroonat.

Vabadel saaliaegadel võite  tulla kas oma pere, sõprade või külalistega ja mängida näiteks korv- või võrkpalli jne. Soovi korral saate pärast trenne saunas käia. Kui tekkis huvi, külastage meid või helistage, kirjutage, koos leiame kindlasti kõigile sobiva lahenduse.

Kohtumiseni Torma spordihoones!
___________________________
Aeroobikaga alustame neljapäeval, 4. novembril kell 18.00.
Vajalik eelnev registreerimine!
Registreerida saab 1. novembrini telefonil 5202235.