Võisteldi kahes vanusekategoorias (12–18aastased ja 19–26aastased): välja anti eripreemiaid ning mõle­mas vanuserühmas I koht.

Sel aastal kuulusid TÄHEVÄRAVa žüriisse Kanal 2 saate „Rääkimata lugu“ toimetaja Koidu Boza, aja­kirjanik, ETV-s, Kanal 2-s ja Eesti Raadios töötanud Martin Pärn, pikaajaline filmihuviline, endi­ne filmiamatöör ja aastaid Noorte Amatöörfilmifestivali peakorralda­ja olnud Andres Lokk ning Pirita Vaba Aja Keskuse noorsootöötaja Kaur Sau. Žürii tegi oma tööd hoolikalt ja üpriski üksmeelselt. Laekunud filmidega jäädi rahule. Selleaastased võitjad:

Vanem vanuserühm – I koht Siiri Talvistu (19) „Ootamine“

Noorem vanuserühm – I koht Janar Aronija (18) „Untitled Project #5“

Parim õudusfilm – Jon Karl Jürgenstein (14) „Vetevana sigitis“

Parim komöödia – Karl Kevad (14), Armand Sutt (14), Tanel Reiman (14), Mark Aleksander Pitkmann  (14) ja Karl Naarits (14) „Kevade paroodia“

Julge pealehakkamise auhind – 12aastane Rasmus Rammo „Mõrvari suvi“

Operaatoritöö auhind – Jana Dolgitskaja (19) ja Anna Chesakova (20) „Apelsinilõigud“.

Parim profifilm – Tõnn Sikk (24), Yuliya Sokolova (25) ja Urmas Reisberg (26) „Tort“

Publikulemmik – Janar Aronija (18) „Marionette“

Publikulemmikuks ja noorema vanuserühma võitjaks osutunud Janar Aronija sõnul hakkas ta fil­mide vastu sügavamat huvi tundma seoses Jerry Bruckheimeri action­filmidega. Kui koolis tekkis või­malus filmide tegemiseks, haaras Janar sellest – tegi filme, osales erinevatel konkursitel ja hakkas oma tööde eest auhindu võitma. Tallinna Prantsuse Lütseumi 12. klassis õppiv Janar tahab edasi õppi­da filmindust, esmalt Balti Filmi- ja Meediakoolis ning seejärel täien­dada end Londonis. Janari filmid eristusid teistest tugevama kontsep­tisooni, sisukuse, hea kaamera- ja montaažitööga.

Vanema vanuserühma võitja Siiri Talvistu muusikavideo „Ootamine“ pälvis žürii heakskiidu tänu oma läbimõeldusele ja huvitavale kaa­meratööle.

Võitjatele olid auhinnad välja pan­nud teater NO99, Jazzkaar, kirjastu­sed Petrone Print, Kunst ja Pilgrim Raamat, kinod Artis ning Forum Cinemas; lisaks aitasid meid Eesti Kunstimuuseum, JustFilm,Testfilm, Tallinnfilm, kohvik Kehrwieder ja seiklusfirma 360 kraadi. Suured tänud!