Kuid see ei puuduta kõiki. Meie tänavale maja nr 42a juurde, kus elab abielupaar Kaursonid, tekkis silmipimestav valgusti. Kuidas sellest aru saada? Kas linna elektrik, rahvasaadik ja linnavolikogu liige Žignovski ei tea linnaelanike vajadusi? Helistasin linnavolikogu liikmele N.Kaursonile, kes on ka sotsiaalkomisjoni liige, ja soovitasin talle, et see valgusti viidaks maja nr 32a juurde, sealt lähevad lapsed pimedas kooli, eakale naisele kutsutakse tihti kiirabi. Majalised on igasuguse ilmaga sunnitud jooksma peatänavale masinale vastu.

Nii oleks tulnud toimida. Kuid ei, linnavalitsuses viidi töötajad arvamusele, nagu oleksid nad ise valgusti ja elektrijuhtmed ostnud.

Keda te lollitate, rahvasaadikud Žignovski ja Kaurson? Elektrienergia eest, mida valgusti kasutab, maksab linn. Valgusti on aga nii ere, et loe või lehte.

Rahvasaadik Kaurson on lasteasutuse juhataja, sotsiaalkomisjoni liige, tema käitumisest on ühene järeldus – lugupidamist linnaelanike vajaduste suhtes tal ei ole. Minu perest käib juba kolmas põlvkond lasteaias, kuid erilist lugupidamist mul selliste juhatajate vastu ei ole, kes asetavad oma isiklikud huvid kõrgemale kõikidest käitumisnormidest.

Ja mõiste – mitte amet ei tee inimest, vaid inimene teeb ameti (lugupeetavaks) - puudutab kõiki linnavolikogu liikmeid.
Lilia Kuznetsova, Koidula 52

Järgneb linnavolikogu saadikute A. Žignovski ja N.Kaursoni arvamus tänavavalgustuse kohta Lydia Koidula tänaval:
L.Koidula tänava majade 42, 42a, 44 ja 44a elanikud on tänulikud linnale ja rahvasaadik A.Žignovskile, et leiti võimalus paigaldada tänavavalgustus pimedasse põiktänavasse. Meie põiktänava elanikud on juba pikka aega pöördunud A.Žignovski poole palvetega, ja ta on täitnud oma lubaduse.

Samuti on L.Koidula 58 a elanike palvele vastu tulles paigaldatud põiktänavasse kaks valgustit.

Kahjuks pole ei rahvasaadik A.žignovski ega sotsiaalkomisjon saanud L.Koidula tänava maja nr 32a elanike pöördumist.

Meil on väga kahju, et me ei vallanud selles küsimuses olukorda, et ei ole täidetud meie areneva linna elaniku palvet.

Linna tänavavalgustuse arendamise plaani koostamisel 2011.a võetakse võimaluse korral arvesse linnaelanike soove.

Suur tänu Lilia Kuznetsovale aktiivse ellusuhtumise eest, signaali eest linnaelanike vajaduste kohta.