Turniir toimus 6.–7. jaanuaril Paides ja mängiti kolmes saalis. Kokku oli registreerunud 32 võistkonda koos EKSLi juhatuse ja külalistega Soomest. Võistkonnad olid jagatud kolme liigasse vastavalt eelnevate aastate võistlustulemustele. Viimsi Kooli võrkpallihuvilised õpetajad kogunesid esimest korda saali kaks aastat tagasi jaanuarikuus eesmärgiga tunda rõõmu mõõdukast füüsilisest pingutusest ja heast seltskonnast. Pärast paari kuud treenimist tekkis soov panna proovile oma võrkpallialased oskused ja otsustati hakata sihipäraselt treenima õpetajate võrkpalliturniiriks. Treeningprotsessi on lülitatud ka suvine treeninglaager. Treeningu juurde kuuluvad sõpruskohtumised teiste koolide õpetajate segavõistkondadega, et muutuda igas mänguelemendis senisest veel kindlamaks.

Kui eelmisel aastal olime turniiril õpipoisi seisuses ja alustasime mänge kolmandast liigast, siis sellel aastal olid korraldajad meid paigutanud juba teise liigasse, mis tähendas senisest tugevamaid vastaseid. Loosi tahtel olid meie alagrupivastasteks Soome Lammi Kool ja Põltsamaa Ühisgümnaasium. Esimeses mängus võtsime mõõtu ülelahe naabritega ja soojenduse järgi võis oletada, et nad on täiesti mängitavad vastased. Esimese geimi võitsimegi üllatavalt kergelt ja lootsime samasugust edu ka järgmises geimis. Paraku oli kergelt saavutatud algedu uinutav ja kaks järgmist geimi läksid punkt punkti heitluses soomlastele. Õnneks ei lastud kaotusest ennast muserdada ja juba järgmises mängus tuli tõestada Põltsamaa õpetajatele, et ka Viimsi Koolis osatakse võrkpalli mängida. Tasavägise mängu võitsid Viimsi õpetajad tulemusega 2:0, mis tähendas seda, et alagrupis saadi soolmaste järel teine koht ja vahegrupis mindi vastamisi põliste rivaalidega Kallavere Keskkoolist.

Kallavere võistkonda on meil õnnestud võita eelnevalt ainult ühel korral, aga Paides tuli tunnistada nende pare-must. Sellega olid esimese päeva mängud mängitud ja korraldajad kutsusid kõiki osalejaid meeleolukale koosviibimisele Paide restorani.

Järgmisel päeval tuli heidelda teise liiga 7.–8. koha mängus Tallinna Inglise Kolledźi võistkonnaga. Üsna närvesöövas mängus õnnestus meil oma tahtmine peale suruda ja võita mäng tulemusega 2:0, mis ühtlasi tähendas seda, et Viimsi Kooli õpetajate võistkond saavutas teises liigas 7. koha. Viimsi Kooli esindasid: Maret Laiv, Kirsti Kislenko, Vivika Kupper, Kersti Ojassalu, Lauri Koogas, Rein Tiisvelt, Aarne-Vello Kersa ja Peeter Sipelgas.

Igal pühapäevaõhtul võib näha neid samu inimesi koos sõpradega harjutamas juba järgmise aasta turniiriks.

Suured tänud Viimsi Keskkooli Fondile toetuse eest!