Kontserdi algus lükkus pisikeste, kuid osavate tehnikute abil lihtsalt ületatavate viperuste tõttu kümme minutit hilisemaks. Mõistvale ja heatahtlikule publikule ning esinema palutud artistidele see aga pahameelt ei valmistanud ning kontsert võis mõnusas hämaras kooliaulas alata.

Selgitamaks kohalolijatele kontserdi tagamaid ning tutvustamaks põgusalt Kiwanise klubi ja tema tegevusi, astus esimesena lavale Keila Kiwanise noorteklubi president Ivar Krustok. Pärast lühidat ülevaadet klubi ajaloost ning tegevustest, mille seast jäid eriti kõlama iga-aastane pannkoogiküpsetamise traditsioon Keila päeval ning Dolly-nukkude meisterdamine Tallinna lastehaigla pisikestele patsientidele, tuli lavale Kärt Tomingas koos Are Jaamaga. Mõnusa ja hubase aulaõhkkonna muutsid veelgi nauditavamaks toredad jutud, millega Kärt iga oma laulu sisse juhatas. Muu hulgas rääkis ta ka oma mälestustest seoses Keila kooliga, mille, nagu välja tuli, ta on lõpetanud. Suurem osa tema lauludest on kirjutatud tuntud Eesti soost luuletajate sulega, millele andekas laulja ise viisi on loonud. Mõnusas džässirütmis ja hea meloodia saatel lendas aeg kiirelt ning kõlas Kärt Tominga ja Are Jaama viimane lugu kontserdil. Nende asemele astus lavale särasilme ning alati stiilne Rolf Roosalu koos teda klaveril saatva Kadri Sakalaga. Kuulnud, kui lähedalt oli Keila linnaga seotud eelmine esineja Kärt Tomingas, tõi ka Rolf välja ühe soese enese ja meie väikese linna vahel. Nimelt oli tema vanaema aastaid tagasi siin pikalt haiglas olnud ning sellega seoses oli ka tema mõnel korral siia sattunud. Rolfi muusikaline kava oli mõnevõrra lühem, kuid sellegipoolest nauditav. Tema võimsa lauluhääle ja heade sõnade saatel Keila Kiwanise noorteklubi korraldatud idee kohta korraldada taoline kontsert lastekodu laste heaks, leidis kontsert südamliku lõpu. Mõnusas meeleolus ja äreva jutuvadina saatel lahkusid kontserdikülalised saalist.

Meeldiv reedeõhtune kontserdielamus lähedaste ja heade artistide ning nende muusika seltsis oli kindlasti toredaks lõpuks sõbrapäevanädalale.