Tänaseks on töögrupid oma arutlused lõpetanud ja arengukava eelnõu koos tegevuskavaga on esitatud avalikuks aruteluks.

Terve päeva jooksul kutsuvad kaasa mõtlema Eesti tuntud visionäärid ja eksperdid.

Globaalsetest trendidest, mis mõjutavad arengut Eestis ja Põlvamaal räägib geograaf, ettevõtja ja poliitik Hardo Aasmäe. „Kas Põlvamaa arengukava 2011-2017 elluviimiseks on vaja parendada halduskorraldust?“ püstitab küsimuse OÜ Geomedia juhatuse esimees Rivo Noorkõiv. Tulevikuettevõtlusest ja ärimudelitest ning kuidas areneda tänases majanduskliimas annab ülevaate Arengufondi majandusekspert Heido Vitsur.

Küsimusel „Kuidas kasvatada haritud põlvamaalasi?“ kutsub kaasa mõtlema Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen. Mõttevahetuse „Minu Põlvamaa: kuidas murda kohastereotüüpe?“ avab Tartu Ülikooli meediauuringute professor ning Inimarengu aruande üks autoreid ja toimetajaid Veronika Kalmus.

Päeva teises pooles saavad kõik osavõtjad sõna sekka öelda töötubades, mille alateemadeks on koostöö, maine, noored ja rohelisem elu. Päeva juhib Haimar Sokk. Vaata konverentsi kava siit.

Konverentsiks osavõtuks tuleb 25. aprilliks registreeruda aadressil www.polvamaa.ee/arengukonverents.

Konverentsi korraldavad Põlva Maavalitsus ja Põlvamaa Arenduskeskus. Toetavad Põlvamaa Omavalitsuste Liit ja Põlva Maavalitsus.