Kokku saavad klassikaline meditsiin, alternatiivmeditsiin, taastusravi, hügieen, tervislik toitumine, sõltuvuste ennetamine ja rehabilitatsioon, turvalisus, esmaabi, kutsehaiguste ja puuetega inimeste temaatika, väärika vananemise toetamine, keskkond, kultuur, sport, turism, aktiivne puhkus, meelelahutus, tervislik lapsepõlv, taimed. Toimuvad loengud, konsultatsioonid, tervisenäitajate diagnoosimised, isetegemise õpitoad, teraapiate tutvustused, tervena elamist, olemist ja tervemaks saamist toetav messikauplemine, erinevad esinemised, sportlikud tegevused, võimalused kohtuda ning tutvuda erinevate ellusuhtumiste ja maailmavaadetega inimeste, teooriate ja praktikatega, ühise tervisevaiba kudumine ja veel muud.

Päev algab Ühise Karuneshi Südamemeditatsiooniga. Kultuurihalli välilaval toimub pidev tegevus: esinemised, erinevate toodete, teraapiate, ideede, maailmavaadete tutvustused, intervjuud jms. Päeva lõpus annab kontserdi Eesti nimekas ansambel ja toimub taas ühine südamemeditatsioon soovijaile. Kesköö paiku välilava ekraanil öökino.

Täpsem info ja päevakava maikuu lehes. Ootame kõiki inimesi üle Eesti "meie õuele“ tervise, heaolu ja parema maailma nimel ühiselt mõnusat juunikuu pühapäeva veetma.