Haldi ootas meilt lugusid pisikestest rõõmudest ja maainimese jagusaamisest masendusest ning masust. Meie aga põrutasime täie rauaga - ikka projekt, pidu, reis, ühingud, vallavalitsus jne. Kui Haldi Normet järgmisel päeval helistas, ütles ta, et saade tuleb ja kiitis meid sõbraliku ja lahke vastuvõtu eest.

Saade Luunja Maanaiste Seltsist oli eetris 4. märtsil kell 23.05 ja kordus 12. märtsil, kell 14.05. Samuti on seda võimalik internetis järelkuulata.

Meie traditsiooniline tervisepäev toimus sel aastal 26.veebruaril Bernhardi spaas Otepääl. Seltsi liikmed lõõgastusid, nautisid vee ja looduse harmooniat. Imeline on ümbritsev maastik. Ruumides on kasutatud looduskivi ja puitu, mis loovad õdusad ruumid. Teatrikuiste tegemistega alustasime varakult. Kõigil soovijail oli võimalus käia vaatamas etendusi „Vihmamees" Tartus ja „Helisev muusika" Tallinnas. Viimasest etendusest on muljed värskemad - vaatasime seda 5.märtsil - imeline lavapilt, suurepärane kokkumäng, kaunis muusika ja tohutu hulk mälestusi filmist ja varemnähtud etendustest.

7.märtsil oli enamus naisseltsi liikmetest Tartus, kohvikus Werner. Naistepäev oli ju kohe-kohe tulemas ja koos oli seda tore oodata. Lubasime endale head kohvikukooki, kuulasime meeste laulu, saime kingituseks tulbiõie. Kõige tähtsam oli aga juhatuse aruanne tehtust ning uue juhatuse valimine.

Aastal 2011 kuuluvad MTÜ Luunja Maanaiste Seltsi juhatusse Lille Reissaar, Tiina Pern, Anne Ereline, Anne Trifanova ja Inga Kiudorf.