"Ning loigust pole võimalik lüüa," lisas Tarmo Kink. "Või kui, siis teise loiku."

Samas on Rüütlil koosseis juba valitud ning ei ilm ega väljak sellesse tõenäoselt muudatusi ei too. Väravas on homme Sergei Pareiko, kaitses Enar Jääger, Taavi Rähn, Raio Piiroja ja Dmitri Kruglov, poolkaitses Sergei Zenjov, Sander Puri, Konstantin Vassiljev ja Tarmo Kink ning ründes Jarmo Ahjupera ja Kaimar Saag.

Treeneri hinnangul saab mäng olema raske. "Mõlemad on harjunud kaitses askeldama, Fääride kontramängu võib aga koguni rohkem esile tuua," rääkis ta. "Meie mängime viimasel ajal rohkem palli valdamise pealt."  

Mäng Itaaliaga ja saadud kaotus treeneri sõnul homset mängu ei mõjuta. "See on minevik, praegu on olevik, aga meie vaatame juba tulevikku," lausus ta, lisades, et õhtul analüüsitakse koos meeskonnaga ka Fääri koondise varasemaid mänge.

Vastates küsimusele, kas Eesti meeskond tunneb kohustust võita, vastas Tarmo Kink, et tunneb küll ja peabki tundma. "Kui me siit kolme punkti ei saa, oleks tõesti väga kahju," rääkis ta. "Meie meeskond koosneb ikkagi professionaalidest, nemad aga mängivad paljuski oma põhitöö kõrvalt. Mis ei tähenda, et me oma vastaseid alahindaksime."

Küll kinnitas Kink Fääri koondislastega peetud vestluste põhjal, et Eesti koondisele tahetakse mäng igati raskeks teha, olgu selleks kasvõi väljaku olukord ja see, et seal täna isegi trenni teha ei saa.

"Mängunälg on aga selline nagu alati," lausus ründaja Jarmo Ahjupera. "Oleme valmis raskeks mänguks."

Mäng toimub homme Eesti aja järgi kell 21.30 Toftiri staadionil.