„Seoses kahe kabineti avamisega, on meie ravijärjekorrad lühenenud ning lihtsam on teenindada ka valuga patsiente," rääkis dr Tafenau.

Kuna Märjamaa Hambaravi on Eesti Haigekassa lepingupartner, võimaldab see pakkuda kuni 19-aastastele patsientidele hambaravi tasuta. Dr Tafenau juhtis tähelepanu, et Haigekassa hüvitab jätkuvalt teatud elanike gruppidele hambaraviteenuseid kindla summa eest aastas.

Uudis on seegi, et Märjamaa Hambaravi OÜ on valmistanud oma kinkekaardid, väärtuses 5, 10, 20 ja 50 eurot. Uue teenusena pakutakse suust äravõetavate proteeside puhastamist (hind 10 eurot). Müügil on ka proteeside puhastusvedelik Isodent, mis on mõeldud suust äravõetavatele proteesidele ja ka ortodontilistele aparaatidele (varem tuli selleks kasutada vedelseepi või nõudepesuvahendit ning lisaks desinfitseervaid tablette. Nüüd on kõik head omadused ühes tootes olemas).

Augustis on kõik suuhooldustooted (hambaharjad, -pastad, -niidid, suuloputusvedelikud jm) 10% odavamad.Samuti on augustis proteesimise konsultatsioon tasuta. Olgu lisatud, et suust äravõetavaid proteese on võimalik ka parandada.

Hambaarstid kinnitasid, et oma patsientidega on neil hea kontakt ja tööd on palju, aga nad soovivad end oma logoga inimeste teadvusse veel rohkem kinnistada. „Kuulutame välja Märjamaa Hambaravi logo konkursi. Logo olgu lihtne, lööv ja omapärane, loomulikult on seal kirje Märjamaa Hambaravi, kasutada võiks seost Märjamaaga, aga üldiselt anname loojatele vabad käed," rääkis dr Tafenau. Konkursi tähtaeg on 1. oktoober 2011. Kavandid koos autori andmetega saata Pargi 19 Märjamaa 78304. Auhinnaks on kinkekaart väärtuses 70 eurot.

„Särav naeratus teeb meid õnnelikuks!" ütles dr Anni Tafenau, kes kutsub läbi astuma nii seniseid kui uusi patsiente.

____________________________________

Kellel on õigus saada hambaravihüvitust

Hambaravihüvitise taotlemise õigust omab kindlustatud isik, kes on vähemalt 63-aastane - hüvitise määr 19,18 eurot aastas;

vanadus- ja töövõimetuspensionär - 19,18 eurot aastas;

alla 1-aastase lapse ema - 28,77 eurot aastas;

suurenenud hambaraviteenuse vajadusega isik - 28,77 eurot aastas;

rase - 28,77 eurot aastas;

vähemalt 63-aastane, vanaduspensionär või töövõimetuspensionär - 255,65 eurot kolme aasta jooksul.

Täpsemat infot hambaraviteenuse hüvitistest leiab haigekassa kodulehelt www. haigekassa.ee/kindlustatule/hambaravi.

Haigekassa infotelefonilt 16363 saab küsida ka oma soodustuse jääki.