Loosi teel sai iga kuni 3-liikmeline võistkond ämbri kaladega, muu vajalik pidi endal kaasas olema.

Tulemust hindasid kohtunikud Tartu Kutsehariduskeskuse toitlustuse kutseõpetaja, endise Atlantise peakoka Õnnela Muuga juhtimisel. Lisaks leemele hinnati ka selle valmistamisprotsessi ja serveerimist, samuti võistkonna kostüüme ja kalamehejutte, laule või anekdoote. Mitmed võistlejad pakkusid leeme juurde pitsi valget viina ja võileibu. Võstlus osutus üpris tasavägiseks, suurepäraseid keeduseid ja esikohapretendente oli mitu.

Parimaks tunnistati leem, mille oli valmistanud kohalikest harrastuskalameestest koosnev võistkond Palmako-1 koosseisus Viktor Gorbunov, Feeliks Padar ja Koit Gorbunov. Neil õnnestus võistlus võita juba teist aastat järjest. Teiseks tulid profid - restorani Volga kokad. Suure üllatuse pakkus võistkond Luunja Koolipoisid, kelle uhhaad hindasid kohtunikud kolmanda koha vääriliseks. Lisaks anti välja rida eriauhindu, näiteks suurimale üllatajale, parima show tegijaile, kõige abivalmimale võistkonnale, jne.

Uhhaasid said mekkida ka kõik teised peolised, välja selgitati publiku lemmik. Parima show ja uhhaa eest sai publiku auhinna Luunja valla võistkond Vanad Kalad.

Lisaks uhhaakeetmisele pakuti pidulistele ka huumorietendust, esines Erich Krieger, lapsed said hüpata betuutidel ning sõita hobuvankriga, soovijad teha tiiru Emajõel laevaga.

Sündmust olid kajastamas suuremad meediaväljaanded ja -kanalid.