Festivali "Tartu Sügispäevad 2011" programmijuhi Kadri Sulgi sõnul on kavas rohkem kui 100 üritust, mis moodustavad omalaadse kompoti teadusest ja meelelahutusest. Programmijuht lubab, et Sügispäevadel leiavad tegevust nii teadushimulistest, kultuurihuvilistest kui ka aktivistidest tudengid. „Festivali külastajate meeleheaks on Sügispäevade kava rikkam kahe uue ürituse võrra. Tudengileiutisel on võimalus soovijatel heita pilk tudengite nutikatele lahendustele ja Teadustripil „Paljastame teaduse saladused!"  aga tutvuda Tartu linnas asuvate teaduskeskustega," jagas Sulg rõõmusõnumit.

Traditsiooniliste ürituste austajate rõõmuks ei puudu Sügispäevade kavast juba paljudele vanad head tuttavad üritused nagu Avakontsert, Mälukas, Tudengifilm, Tudengibänd, Tudengiseiklus, Loengusari "Akadeemiline pikapäevarühm" ja Sügisaeroobika, millele on antud veidike uus vaatenurk vastavalt läbivale teemale.

Festival Tartu Sügispäevad on Tartu Tudengipäevade kultuuri- ja meelelahutusfestivali sügisene üritustenädal, mille eesmärk on olla tudengivaimu kandjaks ja pakkuda ka linnaelanikele võimalus tudengivaimsusest osa saada. Festivali peakorraldaja on Ülikooli Kultuuriklubi. Tartu Sügispäevade suured sõbrad on Tartu linn, Saku Õlletehas ja Nordea.

Lähemalt saab Tartu Sügispäevade kavaga tutvuda Tartu Tudengipäevade ametlikul koduleheküljel www.studentdays.ee.