Tänaseks on NAFi tegevused lõppenud. Ühtekokku taotlesid noored rahastust viiele projektile, millest üks (noorte jalgrattaretk) osalejate vähesuse tõttu ära jäi. Seevastu kõiki ülejäänud noorteprojekte võib õnnestunuks lugeda. Noorte eestvedamisel korraldati paintballiturniir, lastekaitsepäev koos korvpallimeeskonnaga Piimameister Otto, rajati võrkpalliplats Ohekatku mõisaparki ning korraldati motivatsioonireis NAFi projektide meeskondadele, mille raames külastati Pärnu veekeskust ning Raeküla avatud noortekeskust.

NAFi fondi suurus oli ligi 1917 eurot ning fondi eesmärk oli luua võimalus, et noortekeskuse piirkonna noored saaksid ise läbi viia projektialaseid tegevusi - nii ideemeeskonnana, projektikirjutajatena kui ka elluviijatena. Kuna Kehtna valla noortekeskuse teeninduspiirkond on kogu vald, võis NAFi taotlusi esitada Kehtna valla igast piirkonnast.

Eelnimetatud noorteprojektid said teoks Euroopa sotsiaalfondi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine" raames. Kõik tegevused olid noortele tasuta.

Siinkohal kiitus kõikidele noortele, kes võtsid vaevaks oma projektikirjutamise ja meeskonnatöö oskused iseenda ja teiste huvides proovile panna. Suur tänu ka Kehtna valla noortekogu liikmetele, kes noorematele nõu ja jõuga toeks olid.