Ka korvpallikooli tegevjuhi ja Piimameister Otto/Rapla mänedžeri Jaak Karbi sõnul on põhjust eelmise hooajaga igati rahule jääda. „Peaeesmärk oli jõuda play-off'i, mille ka saavutasime ning veerandfinaalides osutasime TTÜ Kalevile kohati väga tugevat vastupanu," rääkis Jaak Karp. „Kuid mis veelgi olulisem - on selge, et meil on õnnestunud tõsta ka üldiselt inimeste huvi korvpalli vastu, sest Rapla Sadolini Spordihoone oli möödunud hooajal igal mängul korvpallihuvilisi täis ja nii ka möödunud laupäeval."

„Meeskonna eesmärgid uueks hooajaks on sarnased - tahaksime jõuda Balti Liiga Challenge Cupil play-off'i ja Eesti Korvpalli Meistriliigas sihime sel korral veidi kõrgemat, neljandat kohta," sõnas Jaak Karp. „Suurtoetaja abi aitab meil luua võimalikult head tingimused arenguks eelkõige noorteklassist meesteklassi minevatele mängijatele nii Raplast kui ka mujalt Eestist. Seega tahame väärikalt esindada oma suurtoetajat Põltsamaa Meierei Juustutööstust, teisi sponsoreid, Rapla valda ja maakonda ning teenida Raplale välja korvpallipealinna tiitli."

Eeloleval reedel ootab Piimameister Otto/Raplat ees kohtumine Lätis Balti Liiga raames Riia Turiba meeskonnaga. Päev hiljem on Valmieras vastaseks kohalik võistkond.

5. novembril kell 17.00 toimub Sadolini Spordihoones juba järgmine G4S Meistriliiga kohtumine, kus Piimameister Otto/Rapla vastaseks on TTÜ Kalev.

Põltsamaa Meierei Juustutööstus OÜ kuulub Eesti juustuturul liidripositsiooni omavasse United Estover Group'i, mis tegeleb piimatoodete müügi ja tootmisega aastast 1992. Ettevõte tugineb 100% Eesti kapitalil ja pakub täna tööd rohkem kui 200'le inimesele. 2010. aasta sügisel lansseeris ettevõte uue kaubamärgi Piimameister Otto. Tuntumad tooted on Eesti Juust Originaal, Hiirte Juust, Hollandi Leibjuust Originaal, Vene Juust, Piimameister Otto jt. Lisaks omatoodetele on ettevõttel tugev koht importbrändide turustamisel - neist tuntumad on Philadelphia, President, Bergader ja Royal Blue. Ettevõtte 2010. aasta käive oli 26 miljonit ning kasum 1,6 miljonit eurot.