4.-5. novembril toimub Mahtra seltsimajas Innove-projekti koolitajate esimene seminar.

Seminaride, koolituste ja seltskondlike ürituste korraldamine saab võimalikuks tänu LEADER Raplamaa Partnerluskogu meetme 4.1 Asulate füüsilise elukeskkonna parendamine raames Põllumajaduse Registrite ja Informatsiooni Ameti kaudu saadud toetustele, mille abil toimunud rekonstrueerimise tulemusena on hoone seisund viidud vastavusse Päästeameti poolt seatud ohutusnõuetega. Suve läbi kestnud remondi käigus tugevdati tuletõkketsoonide konstruktsioone, renoveeriti ventilatsioonisüsteem, paigaldati turvavalgustuse lisavalgustid, renoveeriti automaatne tulekahjusignalisatsioonisüsteem ja valgustati õueala.

24. oktoobril otsustati korraldada remondijärgne koristuspäev. Juhatuse üleskutse peale kogunes majja tubli ja asjalik seltskond ning suur osa majast sai puhtaks.

Võeti nõuks, et 25. oktoobril vaadatakse koos üle seltsimaja tagant algav matkarada ja tähistatakse see uue ajutise märgistusega, millele toetudes oleks võimalik alustada raja korralikku sisustamist. Retkejuhiks kutsuti Ain Roosimägi, kes kodumetsi ja -rabasid hästi tunneb. Loodusradade tähistamisel nähakse partneritena Juuru Gümnaasiumi õpilasi, rahastusvõimalusi otsitakse LEADER programmist.

Ühiselt leiti, et seltsi tegevus on kulgemas õiges suunas, valmimas on oma koduleht, mille kaudu jagatakse informatsiooni toimuvast, aga huvilistele saab kättesaadavaks ka seltsi ajalugu. Arhiivihoidlatest on üles otsitud aastail 1933-1939 tegutsenud seltsi koosolekute protokollid ning paarikümne aasta tagused pildialbumid.


Ja et aasta uhkesti lõpetada, otsustati 31. detsembril korraldada AASTAVAHETUSE PIDU, kuhu on lahkesti palutud nii küla- kui vallarahvas ja külalised kaugemaltki. Infot jagame edaspidigi vallalehe kaudu, samuti seltsi ja valla kodulehel.