Samas leidis Tehva, et meeskonna ühtesulamine võttis mõne kuu, mis maksis kätte kaotatud punktidega. "Spordis on alati selliseid asju, mis jäävad natukene painama... Praegu painavad mind viigid hooaja esimeses pooles Kuressaare ja Paidega ning hooaja lõpus kordusmäng Floraga, kus me hea mänguga napilt siiski kaotasime, kuigi mõni päev varem suutsime 3:0 kodus Flora seljatada," sõnas Tehva.

Sama meelt on Kalju ründaja Alo Bärengrub. «Ei taha kõlada üleolevalt, aga minu jaoks ei paku 2. koht erilist rahulolu, mis klubi seisukohalt on muidugi suur edasiminek ja areng. Kripeldama jäävad kindlasti paljud viigid, eriti just kodumängudes, kaotus Narvale 2:3 ja viimane kaotus Florale 0:1,» rääkis Bärengrub.

Mõlemad mehed kurtsid ka viis aastat vana Hiiu staadioni kunstmurukatte üle, mis võis nende arvates olla üks põhjus, miks seekord siiski hõbedase medaliga leppida tuli. «Väga vaevaline oli kõva kunstmuru ja õige muru vaheldumine füüsilisele ja kehalisele vormile,» nentis Bärengrub. Samas on jalgpalliliit staadioni sobivaks tunnistanud ning vastav litsents meistriliiga mängude pidamiseks olemas.

Nõmme Kalju peatreeneri, endise Eesti koondislase, 45-aastase Igor Prinsi sõnul tuleb nüüd hakata tööd tegema järgmiseks hooajaks. «Eks nüüd on vaja tööd teha järgmiseks aastaks komplekteerimisega ja kindlasti ka eesmärkide seadmisega,» rääkis ta Nõmme Kalju kodulehele antud usutluses.

Saavutusena võib esile tõsta veel seda, et hooaja jooksul käis Kalju kodumänge vaatamas üle 9000 inimese.