Oma seletuskirjas märgivad MTÜ esindajad, et Pargi elementide kujundamisega seotud mõju loodusele on minimaalne ning kogu vormimisprotsess on sisuliselt olemasoleva pinnase pealiskihi ümberkujundamine vallideks. Kasutatakse olemasolevat lagendikku ja nagu pargi nimigi mõista annab, siis ka mulda elementide ehitamiseks. Pargi ehitamiseks pole kavandatud puuderaiet ning see ei kahjusta ka Maarjamäe paekallast.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik leiab, et noorte ekstreemsportlaste poolt on niisugune initsiatiiv igati tervitatav ning linnaosal ei saaks midagi olla selle vastu, kui huviliste vaba aja veetmise võimalusi seeläbi rikastada suudetakse. „Ehk saab mõni algaja just tänu sellele hüppepargile tuult tiibadesse või alles leiab enda jaoks selle ala võlud," lausus Terik.

Planeeritav objekt oleks ainulaadne nii Tallinna kui ka Eesti mastaabis. Tegemist on kiiresti areneva ja noorte seas väga populaarse spordialaga, mis on lisaks kergesti kombineeritav mänguliste show-elementidega ja toob MTÜ esindajate sõnul kindlasti praegu tühermaa muljet jätvale territooriumile põnevust juurde.