Tänaseks on Saku kultuurielu korraldamine koondunud valdavalt huvikeskuse tiiva alla. 2. detsembril peeti Saku Valla Maja saalis suurejooneline aastapäevapidu, kus astusid üles enamik huvikeskuse ruumides tegutsevatest muusika- ja tantsukollektiividest ning külalised. Kultuuritegijaid olid tulnud tervitama volikogu esimees Marianne Rande ja vallavanem Kuno Rooba, publiku ridades olid volikogu ja vallavalitsuse esindajad ning Saku seltsielu varasemad eestvedajad.

Õhtu kava andis vaimustava läbilõike tantsivatest, laulvatest ja pilli mängivatest sakulastest. Esinesid aastaid tegutsenud naisrahvatantsurühm Linda ja segarühm Pangviina, rahvatantsurühm Saku Seeniorid, segakoor Tuljak, lauluansambel Vilistlased; hiljem alustanutest kõhutantsutrupp Asmarah, seeniortantsurühm Lendler, flamenkotantsutrupp Gitanda ja klubi Happy Feet line-tantsijad; aastajagu tegutsenutest huvikeskuse naisansambel, uus segarahvatantsurühm, tantsurühm Lindaratas ja ladinatantsurühm Panter. Särava etteaste tegid Saku Gümnaasiumi õpetajate rahvatantsu segarühm Sanglejad ja tantsukooli Danceland noored võistlustantsijad. Pillimänguga rõõmustasid pidulisi puhkpilliorkestri Saku mängijatest koosnev Saku Dixieland, 1995. aastast tegutsev huvikeskuse kapell, pilliklubi Söepõletajad ning üheks päevaks kokku tulnud trio Jaan ja Saku mehed. Mõtliku noodi lisas omaloodud lauludega üllatuskülaline Lembit Kopso.

Filmilõikudega, kus intervjueeritavateks mitmed Saku kultuurielu suurkujud, anti huvipakkuv tagasivaade möödunud aegadele. Saku muusikaelust 1970. aastatel rääkis Tuljaku asutaja ja esimene dirigent Ottniell Jürissaar. Kultuurielust nõukogude ajal maaviljelusinstituudis kõneles Aime Tamm, Saku puhkpillimuusika ajaloost orkestri looja ja kauaaegne dirigent Jaak King. Saku naisrahvatantsu ellukutsujast, legendaarsest Linda Rausist ja rahvatantsukollektiivide tegevusest rääkis Heli Meripõld, Saku rahvarohkeid laulupäevi meenutas Alma Kallion.

Täna veavad Saku Huvikeskuse tööd juhataja Liina Hendrikson ja kunstiline juht Ave-Baria Ban. Tublid ringijuhid ja valla poolt loodud tingimused võimaldavad igaühel end mitmekülgse huvitegevusega arendada ning oma annet rakendada.