Elvi Reiner alustas õpetaja tööd 1958. a Peru Koolis. Seejärel töötas ta Kivi- Vigala Põhikoolis, Vana-Vigala Põhikoolis ning Tehnika- ja Teeninduskoolis lausa 2011. aastani. Kokku täitus Elvil õpetaja tööstaaži 52 aastat. Lisaks eelpool nimetatud töökohtadele jõudis ta omal ajal anda ka tunde Rapla Kaugõppe kooli Vigala osakonnas. Võib julgelt väita, et õpetaja Elvi Reiner on õpetanud pea kogu Vigala rahvast!

Vigala volikogu ja vallavalitsus tänab proua Elvit pikaajalise tegevuse eest Vigala hariduselu arendamisel ning soovib Talle tugevat tervist edaspidiseks!

Mai Sipelgas asus Kivi-Vigala Raamatukogu juhataja kohale 1960. aastal ja teeb seda tööd suurepäraselt tänase päevani. Nii nagu Elvilgi on ka temal raamatukogu juhatajana kogunenud tööstaaži lausa 52 aastat. Lisaks raamatukogutööle on Mai Sipelgas osalenud valla kultuurielu korraldamise töös nii kultuurikomisjoni liikmena kui organiseerinud huvitavaid üritusi õpilastele ja kohtumisi tuntud Eesti kirjanikega raamatukogus.

Vigala volikogu ning vallavalitsus tänab proua Maid toimekuse ja ettevõtlikkuse eest ning soovib edaspidiseks töörõõmu ja eduelamusi!