Torma korvpallimeeskond oli võidukas nii Jõgevamaa meistri- kui karikavõistlustel. Alates 2007. aastast on Torma Spordi meeskond võitnud kõik maakondlikud tiitlivõistlused.

Lisaks saavutati Eesti valdade talimängudel III koht ja Tartumaa Terminal Cup meistriliigas VI koht. 29. mail peetud sõpruskohtumisel riigikogu meeskonnaga olid meie korvpallurid paremad tulemusega 86:64.

Tublid olid ka meie noorkorvpallurid, kes riisusid koore Jõgevamaa noorte korvpalli meistrivõistlustel. I koht võideti MINI- vanuseklassi poiste turniiril.

Kuldmedalid said Tõnu Jõesaar, Siim-Jaak Saago, Kris Urvik, Erki Urvik, Richard Lääts, Kaarel Välb, Kert Pärn ja Breit Pross.

I koht kuulus Tormale ka Cvanuseklassis, kus mängisid Martin Kutšerov, Keio Sander, Ralf- Robert Luik, Kert Kalve, Ants Jõesaar ja Eke Tõnissoo. A-vanuseklassi noormehed pidid leppima II kohaga.

Eraldi tahan esile tõsta Bvanuseklassi noormehi, kes saavutasid Eesti meistrivõistlustel 12. koha.

18. ja 19. aprillil toimus Järvamaal Koigis Eesti Koolispordi Liidu korraldatud maapõhikoolide liiga korvpallis 6. - 9. klassi poistele. Kokku osales võistlusel 10 kooli.

I koha saavutas C. R. Jakobsoni nim. Torma Põhikool, kes võitis kindlalt kõik mängud. Kuldmedalid võideti ka Jõgevamaa meistrivõistlustel. Selle hooaja parimas võistkonnas mängisid Ako Tõnissoo, Lauri Kask, Danno Nool, Raigo Patrikats, Andri Väits, Raimond Lääts, Keio Sander ja Martin Kutšerov. Eesti meistrivõistlustel olid juures Ainar Aruväli, Rando Randmäe, Rene Kütt ja Gabriel Vingertšuk . Kõiki võistkondi treenib Andres Annok.

Võrkpallinaiskond saavutas III koha nii Vooremaa karikavõistlustel kui ka maakonna meistrivõistlustel. Jõgevamaa Kooliliiga võrkpallivõistlustel võidutsesid nii meie tüdrukud kui poisid. Poiste II koht kuulus Vaimastvere põhikoolile.

Tüdrukute teine ja kolmas olid vastavalt Põltsamaa ÜG ja Mustvee Vene Gümnaasium.

Torma Sport ja sportlased tänavad oma suuremaid toetajaid Torma vallavalitsust, OÜ-d Rauduks ja Andres Orumaad ning kõiki teisi, kes meie tegemistele kaasa on aidanud.

Ilusat sportlikku suve kõigile!
Kohtume spordihoones taas septembris.

________________________________________________________

Suvel toimub meie valla külades kolm "VALLA VOLLE" etappi:
I etapp
23. juunil Näduvere kiigeplatsil
II etapp
21. juulil Vaiatu pargis
III etapp
25. augustil Võtikvere pargis