Või äkki avate üheks õhtuks lasteaia? Teete nädalavahetuseks oma hoovi peale improviseeritud kohviku, kus lapselapsed morssi ja isetehtud vahvleid pakuvad? Organiseerite võrrilaenutuse?

Korraldate murutraktorite vigursõidu, mille käigus saab niidetud ka mõni suurem murulapp?
s
Pakute külastajaile taksoteenust või näiteks kokkuleppehinnaga transporti Pärnusse? Usume, et huvilisi leiduks!

Kindlasti oskab suurlinnast tulnud festivalikülastaja hinnata kohalikku kööki. Küpsetage kooke, pirukaid, tehke võileibu või lihtsalt tirige maa seest välja korvitäis värskeid porgandeid. Kui julgust on, lööge ise väike lett püsti. Kui aga julgust napib, tooge need saadused meie kätte - öelge oma hind ja meie aitame need maha müüa.

Need on vaid mõned võimalused paljudest. Ootame ja tervitame igasuguseid ideid. Palume oma mõtetest meile kindlasti teada anda aadressil schilling@schilling.ee või telefonil 527 3626 (Hannes). Kui idee saab heakskiidu, siis meie võimuses on sõnum teie pakkumisega külastajateni viia ja teie ettevõtmisele igati kaasa aidata.

Äratage enestes tukkuma jäänud ettevõtlik vaim! Teeme üheskoos Schillingust kogu Eestis veel ainulaadsema, kogu valda ühendava peo.

Usutavasti on see meie kõigi ühine huvi, et kord aastas toimuv Schilling oleks kohalikele võimalikult tulus ja et külastajad lahkuksid Kilingi-Nõmmest eriti soojade tunnetega.

Üheks päevaks festivali raames telgiseinad üles rulliv, peresid ja eelkõige lapsi ühiselt kööki meelitav Kahvliahvi Kokakool ootab samuti lahkeid tooraine annetajaid, köögitarvikute ning mööbli laenutajaid. Kui sinu peenral vohavad maasikad, maitsetaimed, hernekaunad, porgandid või muu krõmpsuv kraam; kasvuhoones punastab mõni tomat või pikutab kurk, millest võiks kahjutundeta loobuda, siis ole hea ja anna endast märku aadressil kahvliahvid@gmail.com või numbril 5669 4826 (Tiina), et väikeste inimeste taldrikutäide saaks kohalikum ja tervislikum ning kapsast ei peaks Hiinast kohale veeretama. Samuti on kahvliahvidel puudu külmkapp, mõned lauad ja toolid, 20 kööginuga ning suured piparkoogivormid - need kõik saab soovi korral kenasti tagasi.