Pereliikmed koera välja lipsamist tähele ei pannud, kuni kostis kiunumist.

“Ema jooksis välja vaatama ning nägi, kuidas koer puges kuuri alla. Ligi astus mees, kes ähvardas, et järgmine kord on koer surnud,” räägib kohutavast juhtumist peretütar Marika.

Pererahvas viis vigastatud koera ruttu arsti juurde, kus selgus, et looma tagakäpa luud on puruks. Veterinaari hinnangul oli trauma nii suur, et koer tuli magama panna. Pererahvas täpsustas, et koer pandi magama väga raske südamega, sest trauma ravimine osutus nende jaoks ülejõu käivaks. "Veterinaar oli väga abivalmis ja püüdis erinevaid lahendusi leida."

Marika pere jäi ilma 9aastasest sõbrast, kes hoolimata vanusest oli endiselt hästi energiline. Omanike sõnul ei olnud nende keskmist kasvu koer sugugi agressiivne ning looma selline kohtlemine oli perele suur šokk.

Marika püüabki nüüd Facebooki kaudu leida seda 30-45-aastast pikka kasvu meest, kes nende koera tappis. Eelkõige sooviksid nad teada saada, miks mees nii julmalt käitus. Politsei poole pole nad pöördunud, sest tunnevad end süüdi koera väljapääsemises.