Päeva pikima ja pingeliseima turniiri pidasid maha rannavolle võistkonnad, kellede seast esikoha pälvis "Türisalu", teiseks jäi "Ilmandu" ning viimase auhinnalise koha napsas "Naage Maffia" võistkond.

Rannavolle turniiri kolmele parimale võistkonnale olid auhinnad välja pannud lisaks Külade Edendamise seltsile Euro Oil ja Tabasalu spordikompleks. 700 meetri pikkune rattakrossirada tuli läbida täiskasvanud võistlejatel rattal "Minsk", mis oma soliidsele eale vaatamata võimaldas vihast võistlust, lapsed said krossi sõita oma ratastel. Noorim osaleja oli nelja aastane, päeva kiireim oli täiskasvanute arvestuse võitja Hermo Poolmaa. Võitjatele auhinnad Tabasalu spordikompleksilt ning Harku vallavalitsuselt. Lisaks rattakrossile oli kavas veel rahvastepall, kossusops ning kogu päeva jooksul kabe simultaan omavanuste seas maailmatasemel mängivate Veronika Pikkeli ja Joanna Sildi vastu. Peauhinnad olid võitjatele välja pannud Harku vallavalitsus ja Tabasalu spordikompleks.

Lastele oli kavas pingeline võistlus batuudil takistusraja läbimiseks (Batuudijuss) ning MTÜ Arengukeskus Geneca juhtimisel otsiti kiiruse peale rannast aardeid. Nii võitjate kui kaotajate osalemisvaprust tunnustas Balbiino jäätistega.

Õhtu meelelahutusliku osa eest kandsid hoolt Nirg ja Sõpruse Puiestee ning Vääna-Jõesuu oma kandi mees Urmas Sisask.

Täname veelkord Harku vallavalitsust, kõiki toetajaid ning abilisi, kes ürituse toimumisele nõu ja jõuga kaasa aitasid!