Festivali pealaval oli eesti rahva lemmik Smilers, Euroopas ja Ameerikas tuuritav Ewert and the Two Dragons, Londonis baseeruv Hannah, Ivo Linna koos Tartu pundiga Supernova, viimaste aastate ere täht Shanon, reggae ja afrogrupp Bombillaz ning kodumaa üks nõutumaid plaadikeerutajaid DJ Kristjan Hirmo.

Rannalaval kostitasid publikut hea muusikaga raadio Sky Plus DJ-d ning ülipopulaarseks osutus ka rannaliival zumbatamine.

Mere ääres said huvilised proovida lohesurfi ning ülipopulaarset aerusurfi.

Sportliku poole pealt võis kaasa elada poksi- ja taipoksivõistlustele - valiti Beach King ehk rannakuningas ning võistlemas võis näha selliseid tipptegijaid nagu kaheksakordne Eesti meister Ainar Karlson ja maailmameister Mirkko Moisar. Otse mere äärde ehitati spetsiaalne poksiring ning kaasa elamas ja ergutamas olid tuhanded spordisõbrad.

Rademari rannajalgpallivõistluste võitjaks krooniti meeskond nimega FC Geoloogid ning sellesuvise Sky Plus autoloosi võitis üliõpilane Ave-Ly, kes sai uhke Volkswagen Beetli omanikuks.

Lastealal oli populaarne batuudipark, tehti näomaalinguid ning mänge korraldasid Jänku-Juss ja Jeti.

Balbiino AS andis heategevuseks tasuta jäätist, mida Gaidide Liidu Keila üksuse tublid noored festivalil müüsid ja niiviisi 1 000 eurot kogusid, millega toetatakse Põhja-Eesti Autismiliidule autistlike laste kõneteraapia läbiviimist. Keila Vallavalitsuse panus festivali oli territooriumi heakorratööde korraldamine enne üritust .

Festivali korraldustoimkond sai küll tunda kohaliku külaseltsi mõningast vastuseisu, kuid loodetakse edaspidi mõistvale suhtumisele - oli ju festivali üks eesmärke tõsta paikkonna tuntust. Paljud noored ei olnudki seni teadlikud sellisest imekaunist kohast kui Kloogaranna.

Kindlasti võetakse õppust selle aasta ürituse kogemusest ning järgnevaid festivale korraldades püütakse vältida esinenud puudujääke.