Laululinnu lasteaias läks kõik suurepäraselt. Ehitajad kiitsid töö tellijat ehk siis Ülenurme valda, tellijad kiitsid ehitajat ehk siis OÜd Eventus Ehitaja. Talevi baari korraldatud suupistelaud hinnati nii heaks ja suupäraseks, et ei tekkinud kahtlustki, kas lubada pärjake müüridelt alla tuua või mitte.

Valmiv kuuerühmaline lasteaed ei lahenda veel kogu Ülenurme valla lasteaiakohtade probleemi, ent on siiski juba oluline leevendus. Praegu ootab meie vallas lasteaiakohta veerandtuhat mudilast, vallavalitsuse igakuistes infotundides on nii Tõrvandi kui Ülenurme lasteaia juhataja sellel teemal rääkides juba krooniliselt muresuised...

Laululinnu lasteaia ehitus kulgeb siiamaani ladusalt ja rõõmustab töö tellijat, projekt on põnev ja omanäoline, ehitaja usaldusväärne ja koostöö sujub kenasti. Kõige raskem etapp oligi vist kõikvõimalik eelnev asjaajamine, millele kulus viis pikka aastat ja ilmselt ka hea hulk vallaisade närve. Ent nüüdseks on asjaajamine niikaugel, et viimaseid päevi käib uuele lasteasutusele juhataja leidmise konkurss, aasta pärast peaksid mudilased juba vastsetes ruumides kilkama, õueala radadel ringi silkama.