2012./13.õppeaastal meie kooli astusid sisse 150 õpilast, sh esimese klassi õpilasi, kelle haridustee osutub kõige pikemaks, tervelt 10.

Kool - see on suur laev, mis õppeaasta alguses on valmis pikaks teekonnaks. Pedagoogiline kollektiiv on täielikult komplekteeritud ning koosneb oma tööle vastavat kvalifi katsiooni omavatest, loovatest ja nutikatest inimestest, kes on valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi oma õpilastele, on valmis õpetama ja õppima, kuna meie kiiresti muutuvas maailmas õpetaja ei tohi lubada endale mitte areneda.

Juba teist aastat meie kool koos kõikide teise Eesti koolidega töötab uue õppekava põhjal, mille raames on õpetatakse selliseid aineid nagu „Karjääriõpetus", „Ettevõtluse alused" ja palju muid kaasajast tingituid huvitavaid aineid, mis annavad õpilastele veel õppides koolis tegema tähtsaid otsusi ja planeerida oma tulevikku. Sellest õppeaastast läheb üle eestikeelsele õppele rida õppeaineid esimeses ja kolmandas kooliastmes. Selliseid õppeaineid nagu muusika, tööõpetus ja kehaline kasvatus õpilased hakkavad omandama riigikeeles.

Õpilasi, kes õpivad kooli gümnaasiumi astmes, jätkavad õppetööd Eesti-Soome projektis, mis näeb ette teadmiste ja kogemuste saamist nende poolt valitud turismi valdkonnas. Loengud, praktilised tunnid,õppereisid, tihe koostöö projekti partneritega - see kõik osutub olla põnev ja kasulik. Alates 3.septembrist meie kooli õpilased võtavad vastu külalisi Soomest Imatra linnast, kellega veedavad mitu päeva koostöös ja suhtlemises.

Me oleme valmis!

1.septembril pidulikul 2012/13 õppeaasta avamise aktusel kõlas lõbus koolikell, mis tähistas uute teadmiste omandamise teekonna algust. Sellel teekonnal ei teki mingeid tõkkeid kui me tegutseme kõik koos - õpilased, õpilased ja nende vanemad ning kõik, kes on huvitatud meie edukusest.