Näitusel on võimalik näha imelist muinasjutumaailma, mis on valmistatud villast ja savist.
Kunstnik Aime Asi naituse avamisel

Eve Reinväli ja Viljar Viik on harrastuskäsitöölised. Ne­nde koostöö on kestnud kolm aastat ja Luunja näitus on juba kolmas. Eve töötab igapäevaselt Pärnu Lastekodus kasvatajana ja Viljar on Pärnu teatri „ Endla" puusepp.

Näituse avamisel toimunud viltimise töötoas õpetas Eve viltimise algtõdesid ja jättis meie käsitööringile ka ma­terjalid. Need, kes näitusel nähtust inspiratsiooni said ja ka ise proovida tahavad on oodatud meie kogupere käsi­tööringi, mis toimub kolmapäeviti kl. 18.00 (Puiestee 2 II korrusel käsitöö toas).

04. oktoobril avati kultuurimaja galeriis „ Meie aja kan­gelane" luuletaja ja fotokunstniku Eveli Variku näitus „Vari(k)elud".

Näitusel näeb fotoseeriat „Äng". Nagu luuletaja ja fo­tokunstnik seda ise kirjeldab „on ängi õhus tunda, seda saab lõigata katki sest õhk on nii paks". Pärast näituse avamist esitasid sügiseses roosiaias Eveli Varik ja Jana Le­pik oma luulet.
Kunstnik ja luuletaja Evelin Varik rahvast tervitamas

Näitus jääb avatuks 02. novembrini.

Luunja kultuuriloo jaoks väga oluline näitus avati Tartus Tasku keskuses 14. septembril klaverifestivaliga „ Tartu vaim ja klaver".

Luunja Kultuurimaja osales avataval näitusel Estonia kla­veri loojale Ernst Hiisile pühendatud fotoseeriaga. Näitu­se avamisel kõneles Luunja vallavanem Aare Anderson sellest, kui olulised on oma kodukoha traditsioonid ja kul­tuuriline identiteet.

Kes Tasku keskusesse näitusele ei jõudnud, saab Ernst Hiisi loodud klavereid ja fotonäitust näha 25.oktoobrist 25.novembrini Luunjas.

25.oktoobril kell 16.00 avame vallakeskuses fotonäituse „Ernst Hiis 140" ja kell 18.00 kultuurimajas klaverinäi­tuse. Eksponeerime viit Hiisi klaverit, mis tuuakse kul­tuurimajja kokku üle Eesti. Näitus toimub koostöös Eesti Rahvusliku Klaverimuuseumiga.
Ernst Hiis 140 näitus Tartus Taskus