8.12 kl 17 Kultuurihalli 25. juubel ,, Jõuluõhtu 25". Praeguse Järvakandi Kultuurihalli hoone sünniaasta on 1987. On põhjust tähistada juubelit. Ja et on jõuluaeg, siis seekord selline jõuluõhtu. Kõigile huvilistele avatud õhtul tunnustame, täname, õnnitleme, võtame õnnitlusi vastu, lõpuks keerutame jalga. Esinevad kultuurihalli kollektiivid, külalised. Õhtu on kõigile tasuta. Näitus möödunud aastate tegemistest. Avatud puhvet.

12.12 Roseti töötuba.

16.12 kl 17 Advendikontsert ,,Kohtumine kultuurikodus". Laval endised ja praegused Järvakandi muusikud. Järvakandi Kultuurihalli 25. juubeli üritustesarja raames annavad kultuurihalli laval kontserdi Järvakandi endised ja praegused muusikud - väiksemad ja suuremad, vähem ja kauem elanud meie inimesed. Avatud puhvet ja näitus. Esinejate nimed avalikustatakse hiljem kuulutustel. Kontsert on tasuta. Advendiajal saab annetada annetuskasti, saadav tulu läheb heategevuseks (avalikustatakse ka hiljem, mille või kelle tarbeks). Kontsert hingele, heade emotsioonide tarbeks!

18.12 kl 16 Lasteaia jõulupidu.

20.12 Kooli jõulupidu.

21.12 kl 12 Jõululaat.

25.12 Jõulukontsert. Tasuta.

29.12 kl 19 Aastalõpuball. Lõpetame selle aasta Järvakandis ilusa peoga. Balli tantsumuusika eest hoolitseb ansambel KARAVAN (suur koosseis). Õhtu jooksul palju tantsu, head sööki ja kvaliteetset kõrva- ja silmailu. Ilutulestik ja palju küünlaid.
Jagame aegsasti infot, et saaksite kiiret aastalõppu mugavalt planeerida - tähista seekord aastalõppu Järvakandi Kultuurihallis aastalõpuballil! Kohtumiseni!
Lauad broneerimisel, piletid eelmüügis 10. detsembrist. Erinevad piletihinnad kujunemisel.
NB! Kuulutused konkreetse sündmuse kohta ilmuvad eraldi vastavalt toimumise ajale. Info: 5346 0195 või kultuurihall@jarvakandi.ee